ах, забыўся, для кожнага змены табліцы ? добра абнавіць break........
ах, забыўся, для кожнага змены табліцы ? добра абнавіць break........
кіраванне n75? як вы плануеце павялічыць значэння?
калі не абмен i break? я заўважыў, што прырашчэнне прымае ж
ок.
я я спрабаваў іх змяніць.
у edc 16, калі вы іх падымеце павялічвае ціск павінны быць працэнт duty cicle значэння, кантралюючы з vag.
я заўважыў, што калі іх закране прыкладна 2000-2500 абаротаў у хвіліну , дадайце час ўпырску у гэтых абаротаў зменены, робіць вялікія пікаў turbina. на самай справе ў маючых адбыцца выпрабаваннях я паклаў іх у крычы, і ў выпадку, калі іх рост трохі вакол 3500 4000 трымаць крыху больш-гэта ненармальна, што разбураецца, нават калі павялічыць карту turbo
У N75 ? электрамагнітны клапан, які кіруе прывад перепускного клапана або зменнай геаметрыі, у залежнасці ад тыпу турбакампрэсара.
І таксама называюць "pierburg".
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
Вялікі cristiano75, дзякуй .. мабыць, вы ведаеце пра quuesti рухавікі ды
У мяне, як я думаю, я зразумеў, для адлюстравання не перабольшаны, проста рэдагаваць карты ў драйверах ecm..
Ін'екцыі parzializzate, абмежавальнікі крутоўнага моманту і turbo, і, магчыма, невялікае павышэнне ціску (што тут некаторыя павялічваюць роўным чынам па ўсей табліцы, некаторыя іншыя робяць гэта ў працэнтах.. )
Авансавыя плацяжы тычацца, калі вы сцвярджаеце, трохі больш, няма ?
Я ведаю што-то, чаму? у мяне....sti трактароў..... пад рукой... у мяне гольф 130cv.....
залежыць, што рухавікі, вы павінны moddare.... для некаторых досыць мала, x іншыя змены, p? pi? глыбокія.... а ecm не выдае ўсе карты кіраўніцкія расходу, дызель, турба.
авансы нават іх згадвае........
залежыць ад ecu рухавіка кіруе... канчатковы вынік ? усе ж, у каэфіцыент магутнасці, крутоўнага моманту, 130cv seat, skoda vw-audi маюць "значэння налады" па-рознаму...... і паводзіны па-рознаму...
Ах, час ўпырску x бачыць, што праца зробленая ? "+"або" - стрыманы, вы можаце зрабіць тэст.....
Зрабіце поўны да краеў заліўной гарлавіны паліўнага бака і скінутыя частковага бартавога камп'ютара, то са значэннем 2 (гольф-ен 2, першы пасля 2 гадзін сну вы azerra і 2 абнуляецца пасля 100ч або пасля 10.000km), x хто б у тако і camminateci да опорожните яго, а затым выкананні цалкам, як раней, і вы робіце (< частковай) / (літраў дызельнага помпы)...
Вам дар? у сярэднім km/l, а затым параўнаць са значэннем, прыведзеных у с бартавы кампутар. вынік sar? 2 розных значэнняў km/l, то паміж помпай і вашага падліку.
затым вы робіце км/л (бартавы кампутар) / km/l (км/л разлічваецца ў помпа) x 100 - 100 = Значэнне sar? зрушэнне на + або - значэнне ў %.
гэты разлік рабіце гэта з ecu ў версіі КРЫЧЫ, што ў MODDATA ад вас.... больш sar? адходы, вялікую ? памылка, якую вы здзейсніце ў calcolrare час ўпырску.....