Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146

Абмежавальнік ціску turbo alfa 166 2.4jtd 136cv edc15c5

Прывітанне, хлопцы, я павінен падняць абмежавальнік turbo на гэтай alfa 166 хто ведае, адкажыце, дзе вы знойдзеце адрасы??
    File Allegati Файл Ўкладання
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, я павінен падняць абмежавальнік turbo на гэтай alfa 166 хто ведае, адкажыце, дзе вы знойдзеце адрасы??
    Праблема, што я ?:
    аўтамабіль у дадатак да адлюстраванне мае помпа-фарсунак зменены.. у выніку ў мяне рэзкі ўздым абаротаў і ціску турбіны, гэтая апошняя, будучы абмежаваны ў 1 бар прыкладна 1,2 таму пайсці на аднаўленне аўтамабіля, адлучыўшы магутнасці, хто-небудзь мае ўжо? зроблены з edc15c5?? вы ведаеце, дзе знаходзіцца абмежавальнік ціску турба?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Праблема, што я ?:
    аўтамабіль у дадатак да адлюстраванне мае помпа-фарсунак зменены.. у выніку ў мяне рэзкі ўздым абаротаў і ціску турбіны, гэтая апошняя, будучы абмежаваны ў 1 бар прыкладна 1,2 таму пайсці на аднаўленне аўтамабіля, адлучыўшы магутнасці, хто-небудзь мае ўжо? зроблены з edc15c5?? вы ведаеце, дзе знаходзіцца абмежавальнік ціску турба?
    Прывітанне...то, на edc15, вы павінны падняць непасрэдна абмежавальнік pturbo ў ftemp, то есць два біта, размешчаных уздоўж файл, і, нарэшце, біт напружанне...ты, што ціск абаротаў?дзе вы жадаеце атрымаць?
    Майце на ўвазе, што ? можна таксама выдаліць recovery: cio? вы suoner? а няспраўнасці з запальваннем шпіена ў рамках, але не taglier? магутнасць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ghizmo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Авеллино
    Паведамленні
    97
    Я не магу спампаваць яшчэ ўкладанні, аднак карту, якая абмяжоўвае ціск turbo мае максімальнае значэнне 2250 мбар ( 1.25 бар ).
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    прывітанне дарагі, адрас абмежавальніка ціску турба ? 07FA72 у 07FB38

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне, хлопцы, усім дзякуй за парады, ghizmo вы, маюць рацыю тыя адрасы, якія я размясціў giuseppe1373 яны мап максімальнае значэнне 2250 мб.. я спрабую зрабіць некаторыя змены, і я дам вам ведаць, каб падабраць абмежавальнік, вы зменіце значэнне толькі да 2250 appure ўсей карце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    абмежавальнік ж элементарна, у залежнасці ад ціску турба, і яго трэба будзе падняць па ўсей крывой, калі б табе я, калі ў вас цяжкасці

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    абмежавальнік ж элементарна, у залежнасці ад ціску турба, і яго трэба будзе падняць па ўсей крывой, калі б табе я, калі ў вас цяжкасці?
    прабачце, але калі вы не можаце змяніць абмежавальнік ціску турба, то гэта канец, і ці правільна, што мы тэстуем толькі інакш не imparera ніколі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне рага, прабачце за затрымку адказу... я зрабіў розныя выпрабаванні, будзьце ўпэўненыя, мы не адрэдагаваць... без праблем.. я пераехаў абмежавальнік ціску 2250 значэнне, пік, 3250, і ўся спадарожная карту абмежавальнік.. аўтамабіль ідзе выдатна.. дзякуй за дапамогу..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    не трэба падымаць столькі абмежавальнік...практычна ты прывеў да 2,25 бар+1 бар атмасфернага прэс....таму што датчык ціску "закон" максімум-1,5 бар press turbo+1бар прэс атмасфернага, што ўсе f? 2500millibar...і што напружанне датчыка адпавядае 4,5 вольт...
    як вам параілі, калі вы хочаце больш press turbo 1,5 трэба карэктаваць карту выхаднога напружання датчыка ціску турбо...
    або ўсталяваць адзін датчык ад 3bar або 4bar вынікі і карэктаваць карту абмежаванні turbo f temp....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •