Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 52

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Citazione Першапачаткова Напісаў Таксама Visualizza Messaggio
    IQ?? напішыце прозвішча! можна падумаць, у quoziented'інтэлект!
    павінна быць колькасць дызельнага паліва, выражаны ў мг ?
    Папраўце мяне, калі я памыляюся, я пачатковец, не вазьміце мяне ў кола(не я раблю, але не ? прыемна, калі прынята, каб невуцкі прафесар ...)
    Затым іншы фактар, які можа абмежаваць курэнне ? вядома, карту).

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    130
    глядзіце, што вы не я жартую! але IQ не я зразумеў, для чаго! а вам не ўскладняць жыцце..! пачынаецца з асноўных рэчаў! ін'екцыі parzializzato , турба, колькасць абаротаў педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту!а затым іншыя і іншыя рэчы, план, план.., што аўтамабіль вы паліце, як камін у самым пачатку ? нармальна! той план, і вы зразумееце, чаму? адбываецца і correggerai сваю карту! але калі вы хочаце, вядома, каб зрабіць чып-цюнінг ? нармальна, што ніхто табе з гэтым справіцца? бясплатна...!на форуме вы можаце атрымаць толькі парады і меркаванні.. але не курсы ! ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    глядзіце, што вы не я жартую! але IQ не я зразумеў, для чаго! а вам не ўскладняць жыцце..! пачынаецца з асноўных рэчаў! ін'екцыі parzializzato , турба, колькасць абаротаў педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту!а затым іншыя і іншыя рэчы, план, план.., што аўтамабіль вы паліце, як камін у самым пачатку ? нармальна! той план, і вы зразумееце, чаму? адбываецца і correggerai сваю карту! але калі вы хочаце, вядома, каб зрабіць чып-цюнінг ? нармальна, што ніхто табе з гэтым справіцца? бясплатна...!на форуме вы можаце атрымаць толькі парады і меркаванні.. але не курсы ! ..
    Няма, - спакойна маю праблему ? наадварот, мне не паліць наогул, і я думаю, што есць нейкі абмежавальнік дызель на карце, што я не ведаю;
    Я мяркую, што адносіны стехиометрической, так і нізкім, прыехаўшы й? паветра ад турба, але ўсе ж дызель.
    На розных тэстаў, якія я кот, я заўседы пустэч ад 900 да 1400 абаротаў і не магу яе пайсці добра ад 3000 абаротаў.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    Што вы маеце на ўвазе для ін'екцый parzializzato?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    карту дыму

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    &Quot;карту дымоў" ? абмежавальнік IQ на аснове абаротаў рухавіка і колькасці? паветра на ўваходзе.
    На практыцы трэба, каб не надаць занадта шмат, калі c'? мала паветра.
    Правільна?

Цяпер хто-небудзь, растлумачце мне, адкуль вы ўзялі тэрмін "ўпырску parzializzato"?
    Я знайшоў гэты тэрмін у ECM2001, што ECM Titanium, не зразумець, што ен меў на ўвазе...

Edit:
    IQ = Injected Quantity
    вымяраецца ў см3
    Не вініце тых, хто выкарыстоўвае скарачэння, ? што-то вельмі звычайная ў выкарыстанні IQ, SOI, SVRPL, SVBL, і інш..
    Пачаткоўцы павінны вучыцца да працы ў цэлым і скарачэнняў ад s?.
    Што-то мне падказвае, што Alientech, ен яшчэ не навучыўся, таму, што на картах ставіць у якасці восяў кручэння, mototre і нагрузкі ад 0 да 100%. Але дзе, чорт вазьмі, яны прымаюць я нагрузкі?? У рэальнасці? тузы і RPM-IQ. І калі вы хочаце зрабіць супастаўленні, як вы павінны, вы павінны таксама пашырыць восі IQ для таго, каб надаць больш?... vabb? пакінем у спакоі.. прабачце утаймаваць..
    Апошні раз рэдагавалася алекс.t; 02-09-2012 ў 10:59

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    130
    Цяпер вы будзеце мець свой уласны камін! па крайняй меры, не жаліцеся + ! кантралюе тое, што я зрабіў, на pazializzato.. усе яшчэ не хапае паветра ў рухавік! і я дакрануўся да абмежавальнікам крутоўнага моманту! калі ласка, праверце!добрая праца
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася : таксама; 19-08-2012 ў 13:04

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123

Дзякуй Таксама, зараз я вучуся, scarichero' вашы змены, калі raggiungero' 50 паведамленняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Паміж тым, што я бачу сваю карту, я падрыхтаваны іншы.
    З winols я знайшоў адрасы, карты, SOI(start of igniction), як змяняюцца гэтыя карты? Ці не чапаюць ?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася lupak; 25-08-2012 ў 22:17

intrujans
    Guest
    Есць некаторыя падручнікі ў інтэрнэце EDC15!

Рэкамендуецца, каб зірнуць на іх

Фу cos? што я пачаў, і нават некаторыя файлы з сябрамі, каб паспрабаваць зразумець,

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •