глядзіце, што вы не я жартую! але IQ не я зразумеў, для чаго! а вам не ўскладняць жыцце..! пачынаецца з асноўных рэчаў! ін'екцыі parzializzato , турба, колькасць абаротаў педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту!а затым іншыя і іншыя рэчы, план, план.., што аўтамабіль вы паліце, як камін у самым пачатку ? нармальна! той план, і вы зразумееце, чаму? адбываецца і correggerai сваю карту! але калі вы хочаце, вядома, каб зрабіць чып-цюнінг ? нармальна, што ніхто табе з гэтым справіцца? бясплатна...!на форуме вы можаце атрымаць толькі парады і меркаванні.. але не курсы ! ..
Няма, - спакойна маю праблему ? наадварот, мне не паліць наогул, і я думаю, што есць нейкі абмежавальнік дызель на карце, што я не ведаю;
Я мяркую, што адносіны стехиометрической, так і нізкім, прыехаўшы й? паветра ад турба, але ўсе ж дызель.
На розных тэстаў, якія я кот, я заўседы пустэч ад 900 да 1400 абаротаў і не магу яе пайсці добра ад 3000 абаротаў.
карту дыму
&Quot;карту дымоў" ? абмежавальнік IQ на аснове абаротаў рухавіка і колькасці? паветра на ўваходзе.
На практыцы трэба, каб не надаць занадта шмат, калі c'? мала паветра.
Правільна?
Цяпер хто-небудзь, растлумачце мне, адкуль вы ўзялі тэрмін "ўпырску parzializzato"?
Я знайшоў гэты тэрмін у ECM2001, што ECM Titanium, не зразумець, што ен меў на ўвазе...
Edit:
IQ = Injected Quantity
вымяраецца ў см3
Не вініце тых, хто выкарыстоўвае скарачэння, ? што-то вельмі звычайная ў выкарыстанні IQ, SOI, SVRPL, SVBL, і інш..
Пачаткоўцы павінны вучыцца да працы ў цэлым і скарачэнняў ад s?.
Што-то мне падказвае, што Alientech, ен яшчэ не навучыўся, таму, што на картах ставіць у якасці восяў кручэння, mototre і нагрузкі ад 0 да 100%. Але дзе, чорт вазьмі, яны прымаюць я нагрузкі?? У рэальнасці? тузы і RPM-IQ. І калі вы хочаце зрабіць супастаўленні, як вы павінны, вы павінны таксама пашырыць восі IQ для таго, каб надаць больш?... vabb? пакінем у спакоі.. прабачце утаймаваць..
Апошні раз рэдагавалася алекс.t; 02-09-2012 ў 10:59
Цяпер вы будзеце мець свой уласны камін! па крайняй меры, не жаліцеся +! кантралюе тое, што я зрабіў, на pazializzato.. усе яшчэ не хапае паветра ў рухавік! і я дакрануўся да абмежавальнікам крутоўнага моманту! калі ласка, праверце!добрая праца
Апошні раз рэдагавалася : таксама; 19-08-2012 ў 13:04
Дзякуй Таксама, зараз я вучуся, scarichero' вашы змены, калі raggiungero' 50 паведамленняў
Паміж тым, што я бачу сваю карту, я падрыхтаваны іншы.
З winols я знайшоў адрасы, карты, SOI(start of igniction), як змяняюцца гэтыя карты? Ці не чапаюць ?
Апошні раз рэдагавалася lupak; 25-08-2012 ў 22:17
Есць некаторыя падручнікі ў інтэрнэце EDC15!
Рэкамендуецца, каб зірнуць на іх
Фу cos? што я пачаў, і нават некаторыя файлы з сябрамі, каб паспрабаваць зразумець,