Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 39 39

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    безумоўна, гэта bdm вы sar? sprogrammato і з майго досведу я магу сказаць, што іншыя ? здаралася нават тады, калі не выкарыстоўвалі на працягу доўгага перыяду або няправільны тып аперацыі падключыць яго пры ўсталеўцы soft або адкрыць іншай версіі, то другое рэле нападае, калі вы робіце онлайн з ecu падлучаны.па-мойму вы згаджаецеся з тым, што мне яго адправіць так табе прытулак, я адрамантаваны dell яшчэ іншых сяброў, калі не ты, скажы мне ты, - увогуле, так што не думаю, што ен caveremo павук адтуліну з

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    безумоўна, гэта bdm вы sar? sprogrammato і з майго досведу я магу сказаць, што іншыя ? здаралася нават тады, калі не выкарыстоўвалі на працягу доўгага перыяду або няправільны тып аперацыі падключыць яго пры ўсталеўцы soft або адкрыць іншай версіі, то другое рэле нападае, калі вы робіце онлайн з ecu падлучаны.па-мойму вы згаджаецеся з тым, што мне яго адправіць так табе прытулак, я адрамантаваны dell яшчэ іншых сяброў, калі не ты, скажы мне ты, - увогуле, так што не думаю, што ен caveremo павук адтуліну з
    затым мне пацвердзілі, што, хутчэй за ўсе, c'? праграмаванне motorola?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    вы я пацвярджаю, што пу? быць у мікра праблемы, але, відавочна, я павінен мець яго на руках, каб даць вам упэўненасць у тым, што мой савет і выправіць яе, а затым вы можаце ісці ціха на ecu, што вам трэба зрабіць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    вы я пацвярджаю, што пу? быць у мікра праблемы, але, відавочна, я павінен мець яго на руках, каб даць вам упэўненасць у тым, што мой савет і выправіць яе, а затым вы можаце ісці ціха на ecu, што вам трэба зрабіць,
    але для праграмавання мікра-ен робіць толькі з дапамогай dell' упа? або c'? так што таксама праз jtag, я зрабіў кабель для jtag, паралельнага порта, каб ўсталяваць дэкодэр і мадэм, які можа быць добра?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    я ўжо? файл для праграмавання мікра..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    я не магу сказаць, калі з кабелем што ты ў пу? зрабіць, магчыма, я выкарыстоўваю xprog і upa для розных мікра -

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    дзякуй даніэлю л я даведаўся пасля, але цяпер я лічу, што вырашыць праблему

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    3
    Наогул, гэта старая дыскусія, чаму? я думаю, у мяне тая ж праблема.
    Не магу пайсці BDM100 ні ў якім выпадку. Windows бачыць яго як "FTDI <> Serial converter"
    Я спрабаваў выкарыстаць MProg, але я не магу знайсці параметры на густ. Хто-то можа даслаць мне файл EPT?
    Усе праграмы і выкананыя файлы, якія павінны зрабіць абнаўленне прашыўкі не выяўляюць прылада і даюць пра памылку "Error opening device."
    Я спрабаваў як "flash_bdm.exe", што розныя выкананыя файлы "1.exe" і "2.exe"
    Я таксама да вашых паслуг Willem ? неабходна перапраграмаваць розныя eprom.
    Дзякуй усім, хто даў мне савет!!

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •