Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі-ад 41 да 46 46

Абмеркаванне: Думку Карта Croma

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Я б сказаў " не".

gevin
    Guest
    Як я баяўся; я магу папрасіць ветлівасці (калі я не прашу занадта шмат), вы можаце адправіць мне файл на свой густ золата і мод толькі з egr і fap off? Cos? магчыма, цяпер я лепш разумею, калі я раблю іншыя тэсты, дзе глядзець, каб зразумець, калі я выканаў працы. Яшчэ не ўключаны загружаць любыя файлы, але я не думаю, каб парушаць правілы, калі цікава, прамой адпраўкі. У выпадку, калі я памыляюся, забудзьцеся аб маей просьбе. Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў gevin Visualizza Messaggio
    Як я баяўся; я магу папрасіць ветлівасці (калі я не прашу занадта шмат), вы можаце адправіць мне файл на свой густ золата і мод толькі з egr і fap off? Cos? магчыма, цяпер я лепш разумею, калі я раблю іншыя тэсты, дзе глядзець, каб зразумець, калі я выканаў працы. Яшчэ не ўключаны загружаць любыя файлы, але я не думаю, каб парушаць правілы, калі цікава, прамой адпраўкі. У выпадку, калі я памыляюся, забудзьцеся аб маей просьбе. Дзякуй
    Вы памыляецеся, вы ідзяце супраць правілаў.

gevin
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Вы памыляецеся, вы ідзяце супраць правілаў.
    Ок. Як не сказаў, я аранжыроўшчык?. Дзякуй жа, прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    на самай справе законы добра пастановай неабходны карысныя паведамленні, як усе зрабілі!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

gevin
    Guest
    І зараз есць ўдалося закрыць FAP і EGR? Я выкарыстоўваю Fassichip з некаторых канкрэтных адрасоў, але шчыра кажучы, я не ведаю, калі я зрабіў што-то.

Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    на самай справе законы добра пастановай неабходны карысныя паведамленні, як усе зрабілі!!
    Мой быў толькі пытанне, што было дэманстрацыі файлаў паміж прыватнымі, што вы анулявалі, калі парушае правілы. У любым выпадку добра, рана ці позна мы ая arriver?.

Прабачце мяне файл, які я хацеў ўкласці было ў гэтым, то далей я думаю, будзе няпоўным.
    Я купіў Раз, і я ўжыў два кроку на файл: у першым я прасіў выключыць DPF і на другім кроку, то EGR.
    C'? я паспеў? Як я магу разумець, калі праца ? выконваецца? Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-04-2013 ў 23:37

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •