Я б сказаў " не".
Я б сказаў " не".
Як я баяўся; я магу папрасіць ветлівасці (калі я не прашу занадта шмат), вы можаце адправіць мне файл на свой густ золата і мод толькі з egr і fap off? Cos? магчыма, цяпер я лепш разумею, калі я раблю іншыя тэсты, дзе глядзець, каб зразумець, калі я выканаў працы. Яшчэ не ўключаны загружаць любыя файлы, але я не думаю, каб парушаць правілы, калі цікава, прамой адпраўкі. У выпадку, калі я памыляюся, забудзьцеся аб маей просьбе. Дзякуй
на самай справе законы добра пастановай неабходны карысныя паведамленні, як усе зрабілі!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
І зараз есць ўдалося закрыць FAP і EGR? Я выкарыстоўваю Fassichip з некаторых канкрэтных адрасоў, але шчыра кажучы, я не ведаю, калі я зрабіў што-то.
Мой быў толькі пытанне, што было дэманстрацыі файлаў паміж прыватнымі, што вы анулявалі, калі парушае правілы. У любым выпадку добра, рана ці позна мы ая arriver?.
Прабачце мяне файл, які я хацеў ўкласці было ў гэтым, то далей я думаю, будзе няпоўным.
Я купіў Раз, і я ўжыў два кроку на файл: у першым я прасіў выключыць DPF і на другім кроку, то EGR.
C'? я паспеў? Як я магу разумець, калі праца ? выконваецца? Дзякуй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-04-2013 ў 23:37