Вынікі з 1 па 3 з 3

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    7

Question Шклапад'емнікі Panda і цела

Добры дзень усім , я павінен сабраць з модуляў шклапад'емнікі на panda van , як правіла, і зможаце кіраваць з кнопкі, арыгінальныя , маю зносіны з 4-rel? . Мы б спосаб, каб іх злучыць, а не цела , так? зрабіць працу амаль арыгінал?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    18
    Прывітанне
    Я бачу 2 магчымасці:
    1: Змяніць усе, электрычная Праводка з бодзі-кампутарам precodificato для аўтамабіля ў пытанне.(consiliabile толькі, калі вы posesso аўтамабіля, роўна бачыў, што ен тычыцца цябе мяняць усе правады, цэнтральная кансоль і брамнік).
    2: Ўсталяваць маторы з interuttori ўстаноўлены на панэлі laterali.Per сувязі і працы, то я магу дапамагчы вам я.

Тады я не ведаю іншых варыянтаў.

з павагай
    альберта azzara

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    7
    Citazione Першапачаткова Напісаў azalby Visualizza Messaggio
    Прывітанне
    Я бачу 2 магчымасці:
    1: Змяніць усе, электрычная Праводка з бодзі-кампутарам precodificato для аўтамабіля ў пытанне.(consiliabile толькі, калі вы posesso аўтамабіля, роўна бачыў, што ен тычыцца цябе мяняць усе правады, цэнтральная кансоль і брамнік).
    2: Ўсталяваць маторы з interuttori ўстаноўлены на панэлі laterali.Per сувязі і працы, то я магу дапамагчы вам я.

Тады я не ведаю іншых варыянтаў.

з павагай
    альберта azzara
    Дапусцім, што ў якасці альтэрнатыўнага метаду ў мяне зроблены ўжо? дзясятка , мне б хацелася, каб? іх узаемадзеянне з целам. Што тое, што я разумею, павінна быць па-іншаму .
    З дапамогай гэтай схемы , на мяне , я падыходжу кнопкі арыгінальныя .
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •