Старонка 1 з 11 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 104
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438

Я не пашанцавала я, ці што?

Прывітанне, хлопцы....
    Учора я accingevo паспрабаваць карту на skoda айца майго, рухавік TDI, 90 к.с., EDC15...Гольф-класа практычна...Загрузкі, чытання, просіць зняць fuse11, я mappetta, пералік кантрольнай сумы....паўторна праверыць, і нагрузкі. Запіс выканана дакладна, 100%, і стральба ўздых палягчэння...mahhh Мы тут. Вакол рамкі, і ўсе маўчалі. Не частцы! Паспрабую, але нічога не магу зрабіць. ecu id без выключэння рамкі, і нічога, кажа; ECU НЕ ЗНОЙДЗЕНА....
    Рашэнне? Незадоўга Msport....

Зараз, гэтыя ecu, павінны быць зробленыя з шмат спакою? ад MPPS....Дзе праблема?
    Ах, напружанне больш за 13, пк да сеткі, і не ўстаноўлена нават антывірус.....Я баяўся гэтага паспрабаваць і на іншых аўтамабілях :S
    Я не пашанцавала, ці што?
    Я заяўляю, што перад гэтым ен толькі напісаў Свіфт Mjd 69cv.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    прывітанне, мне ? давялося mpps праблема, скажам, з аналагічнай grandepunto, але прымусовая запіс з арыгінальнага файла ? riparita спакойна на трэці стрэл.
    часам mpps таму нейкая памылка, але я думаю, гэта нармальна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    напружанне вельмі важна, потым выкарыстоўваць блок харчавання прыкладаецца да батарэі і трымаць выкл ўнутранага асвятлення, каб паменшыць расход паліва на напруга, то, калі ідзе на першае заўседы лепш.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы....
    Учора я accingevo паспрабаваць карту на skoda айца майго, рухавік TDI, 90 к.с., EDC15...Гольф-класа практычна...Загрузкі, чытання, просіць зняць fuse11, я mappetta, пералік кантрольнай сумы....паўторна праверыць, і нагрузкі. Запіс выканана дакладна, 100%, і стральба ўздых палягчэння...mahhh Мы тут. Вакол рамкі, і ўсе маўчалі. Не частцы! Паспрабую, але нічога не магу зрабіць. ecu id без выключэння рамкі, і нічога, кажа; ECU НЕ ЗНОЙДЗЕНА....
    Рашэнне? Незадоўга Msport....

Зараз, гэтыя ecu, павінны быць зробленыя з шмат спакою? ад MPPS....Дзе праблема?
    Ах, напружанне больш за 13, пк да сеткі, і не ўстаноўлена нават антывірус.....Я баяўся гэтага паспрабаваць і на іншых аўтамабілях :S
    Я не пашанцавала, ці што?
    Я заяўляю, што перад гэтым ен толькі напісаў Свіфт Mjd 69cv.
    вы спрабавалі recovery mode.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Я зрабіў Polo 1.9 TDI 101 EDC15, MPPS V5. Адключыў аб'яднаны 11 і ўсе завершана паспяхова. Я хацеў бы думаць, праблемы кантрольнай сумы? я думаю, што калі б ен быў то ты павінен быў здолець вызначыць эбу і перапісаць файл ori.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Хлопцы напругі быў у 13,усе выключыць, а потым у сеткі без антывіруса... У recovey mode я спрабаваў, Але нічога не.... Ах, oraho. Кантрольная лямпа падушкі бяспекі гарыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    паглядзець на густы, падушка бяспекі, што вы, азначае, магчыма, вы можаце зразумець, чаму...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    9
    зразумеў, мне таксама што-то накшталт вы павінны быць хуткім, каб уключыць запальванне аўтамабіля і пісаць арыгінал у перакладзе? recovery. паспрабуйце яго і дайце мне ведаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    паглядзець на густы, падушка бяспекі, што вы, азначае, магчыма, вы можаце зразумець, чаму...
    індыкатар падушкі бяспекі ? гарыць таму што ты зняў засцерагальнік 11,але дэні, скажы мне, ты здымкі ecu або няма, таму што я не я, зразумеў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў mafani Visualizza Messaggio
    індыкатар падушкі бяспекі ? гарыць таму што ты зняў засцерагальнік 11,але дэні, скажы мне, ты здымкі ecu або няма, таму што я не я, зразумеў?
    У маім выпадку зняў засцерагальнік і не гарыць.

Старонка 1 з 11 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •