добры дзень, я хачу вам дапамагчы? на жаль, не маючы ні права uppare/спампаваць я не ведаю, як гэта зрабіць, можа быць, хто-то яшчэ што можа? зрабіць гэта табе дапаможа
добры дзень, я хачу вам дапамагчы? на жаль, не маючы ні права uppare/спампаваць я не ведаю, як гэта зрабіць, можа быць, хто-то яшчэ што можа? зрабіць гэта табе дапаможа
прывітанне, гэта ? адзін экран, можа быць, вам пу? быць карысным http://imageshack.us/photo/my-images/543/toolb.jpg/
я знайшоў сродак, як з карцінкі.. мой ftdi і praticamene панны, які драйвер выкарыстоўваць для выкарыстання інструмента ? яшчэ раз дзякуй, сапраўды прыемны
прашу ласкава файл ept bdm 100 не магу, ен знайсці яго ў любым месцы я файл bin для 93c46 загружаны на eprom з праграмістам, але пры падключэнні bdm порт usb распазнаецца як паслядоўны..
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-04-2013 ў 15:22
зша mprog3.5 для загрузкі драйвераў ftdi
вырашана праблема ftdi запраграмавана 93c46 драйвера cmd правільна ўстаноўлены, але нічога, ежу з харчавання не свеціцца індыкатар " вы чуеце ціканне rel?.. я мяркую, што як запраграмаваць motorola..
у дадатку файл ept bdm 100 ўключае ў сябе mprog + файл atmel 93c46 для запісу з дапамогай праграміста. гэта і тое, што я зрабіў, але працягвае працаваць у толькі вырашыць праблему драйвераў cmd
выбачайце, я не прыкладаецца архіў
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-04-2013 ў 15:22
калі вы знайшлі ўтыліты экрана, што я табе адправіў, проста перад праграмаваць драйверы 93c46 (ftdi) і пасля зрабіць, пачынаючы з exe, які вы абновіце flash пасля гэтага ўсталюеце праграмнае забеспячэнне, і пакладзеце гэтыя два файла ў sistem32