Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33

Абмеркаванне: Fiat Bravo Mjet 150л.з 2007

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322

Fiat Bravo Mjet 150л.з 2007

прывітанне, хлопцы...прыкладаю файл врі і першы мод bravo mjet 150л.з, што я ўзяў ад дзесяці дзен.
    Па-першае, я зрабіў першую карту толькі з egr зачынены (на самай справе. калі хто-то мяне кантралюе)...цяпер машыну ? у майстэрні зрабіць megatagliando...размеркавання, розныя фільтры, ачыстка калектараў ўпускаючы, і я прыбраў swirl, што, зразумела, яны на паўтара см асадка,...не кажучы ўжо пра сістэмы рэцыркуляцыі ог...цяпер проста было засмеціцца.
    На edc15 c'? магчымасць? зрабіць switch off dell egr..su edc16 чытаў, што вы не можаце...пацверджаны?
    Вы пу? націсніце на выключальнік з swirl ці я павінен трымаць рухавік, а напалі?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-04-2013 ў 15:39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    У EGR ? выключаная правільна. Для swirl прабачце, але я не ведаю, як дапамагчы вам, так як у мяне няма правоў для доступу да даведцы і на форуме, і я не ведаю, як гэта змяніць.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы пу? зрабіць, але прывад павінен застацца ў любым выпадку прыкладаецца, у адваротным выпадку вы павінны адлучыць гл DTC захоўваюцца ў памяці, а затым выдаліць dtc на карце
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Дакладнае пакідае электрарухавік прывада swirl напалі і выступаючы на крывых, якія рэгулююць адкрыцце ў вас не будзе праблем.
    Некаторыя, хоць, вывярнуўшы swirl, не даюць ніякай памылкі на боды..так што не c'? нават не трэба, каб умяшацца ад ecu.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Хлопцы, дзякуй за chiariemnto адносна swirl...цяпер, я глядзеў на розных картах і ў сетцы, і крывых egr 4 ад прывесці да 0...я бачу два, на мой c...'? якой-небудзь канкрэтнай прычыне?
    *magi1984 мне патлумачылі б лепш?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Я зірнуў на накіроўвалых, якія знаходзяцца онлайн, і для EDC16C39 2 крывых прывесці да 0. І ты зрабіў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Ах, добра......я ведаю, што сказаць сее-тое і пра swirl?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Хлопцы, дзякуй за chiariemnto адносна swirl...цяпер, я глядзеў на розных картах і ў сетцы, і крывых egr 4 ад прывесці да 0...я бачу два, на мой c...'? якой-небудзь канкрэтнай прычыне?
    *magi1984 мне патлумачылі б лепш?
    Глядзіце на некаторыя з іх 2..su іншыя 4..і на некаторых есць 6 кіравання скіду для egr. Залежыць ад файла, дашліце мне на врі ў лічку і я скажу вам адразу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Ах вось прадставіла...так parit? ecu гэтыя edc16 могуць мець 2, 4 або 6-крывыя гістарэзісу...шкада, што вы не можаце зрабіць такі выключальнік, як на edc15...*alfa159, вы вакол карту, n ў пм

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Я паслаў мае ****...
    Я не разумею, чаму? вы кажаце, switch off на edc15..su гэтыя зачыняецца, што прыводзіць да максімальнага значэння карту сістэмы рэцыркуляцыі ог.
    Switch off гэта робіць marelli 1.3 mjet

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •