вы,па сутнасці, значэння, з якім вы можаце calcolarti, што corrisondono i брэк-пойнт і крывыя карту
калі вы ведаеце, што карта паказвае ціск дызельнага паліва памножыць значэнне, што законы, каб каэфіцыент пераўтварэння
вы,па сутнасці, значэння, з якім вы можаце calcolarti, што corrisondono i брэк-пойнт і крывыя карту
калі вы ведаеце, што карта паказвае ціск дызельнага паліва памножыць значэнне, што законы, каб каэфіцыент пераўтварэння
Няма, паглядзі карту, якую я прыклаў-паглядзець карты, якія служаць табе
Voglioimparare. Я зрабіла тэст у sovapporre карты дзве версіі, 75cv ? р? іншы, у той час як пракрутка ідзе былі ашаламляльныя, але riallineandola, вы можаце па-ранейшаму прытрымлівацца за вамі. Затым, праверце тып крывых, размешчаныя па адрасах, што і ў 90-х, і rintracciale ў 75.
Я асабіста, калі на працы карту, што я не ведаю, ці што ? крыху іншай працы ў dual monitor, з аднаго боку, карту якой я адрасы і ад іншай карты, што я павінен рабіць, тыпу для гэтай marelli я зрабіў, cos? чаму? я ніколі не зроблены
Я зразумеў. Мы? што мне падабаецца ў гэтым форуме ? дух у дапамогу пачаткоўцам.Нічога не ведаю, але я прапанаваў "маленькі" дапамога, якую я спрабую выкарыстоўваць, каб паспрабаваць зразумець што-то ў пі?
![]()
хлопцы, хто-небудзь ведае, ласкава версіі 75cv адрасы x ціск турбо? дзякуй!
калі без fap ? кіраванне, механіка
Хлопцы, на гэты turbo, калі вы хочаце даведацца адрасы вы павінны пакласці звярнуцца? карту, у адваротным выпадку, як мы?