Прывітанне
хто-небудзь можа растлумачыць мне, як вы разумееце, калі есць карта ? у адваротным выпадку. Я ведаў, з marelli, але ў мяне есць файл bmw, і ў мяне склалася ўражанне, што яны наадварот
Прывітанне
хто-небудзь можа растлумачыць мне, як вы разумееце, калі есць карта ? у адваротным выпадку. Я ведаў, з marelli, але ў мяне есць файл bmw, і ў мяне склалася ўражанне, што яны наадварот
Калі наадварот, вы маеце на ўвазе, што ен не едзе ў левай, але вышэй ты адказаў толькімаюць нагрузкі на баку і абароты вышэй, не мяняецца, нічога не ясна, ці ўсе змены вы робіце заўседы маляня абаротаў tot нагрузкі
у любым выпадку хто-то пі? эксперт, і вы ведаеце, лепш растлумачыць, прыходзіць!!!!
Мы прымаем пад увагу абмежаванні крутоўнага моманту, адразу пасля ВР ў вас не значэнне крутоўнага моманту адпавядае 0 абаротаў, але на макс абаротаў. Пу? быць
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я не чытаў іншыя паведамленні, акрамя правілаў, вось чаму? я не разумею. Дзякуй і выбачайце.
P. s. што тычыцца тэмы паста, ніхто не пу? парайце?
я, напрыклад, цяпер я бачыў толькі восі месцамі ў тым сэнсе, што некаторыя драйвера маюць нагрузку там, дзе іншыя абароты, але не ? як вы кажаце, ад таго, што я разумею, ара, што я зразумеў, у мой кароткі вопыт ? што часта вадзіцелі не з'яўляюцца надзейнымі, аднак, калі aspeti хто-то з пі? вопыт вам адказвае я не espertone![]()
Каб зразумець сапраўдны сэнс карт, іх арыентацыя і фактары пераўтварэнні вы павінны damos канкрэтнага.
Калі не мае, у большасці выпадкаў, проста разгледзець карту і праверыць з добрай дыягностыкі
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
таксама марелли не наадварот,з'яўляюцца правільнымі, зыходзячы з вр.....
Не ? заўседы cos? sportknight![]()
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master