Калі хочаце, можаце паспрабаваць з Раз.
У мяне таксама ў "праблема" і каб не рызыкаваць я і звярнуўся на сэрвіс files on line-форум.
Калі хочаце, можаце паспрабаваць з Раз.
У мяне таксама ў "праблема" і каб не рызыкаваць я і звярнуўся на сэрвіс files on line-форум.
на першых старонках многія пішуць, што яны defappato правільна некаторыя аўтамабілі з гэтай sw, вы, калі ласка, размясціць яго на n?sw і hw?
Дзякуй
я магу сказаць, што на многіх не працуе, вы што marelli трэба зрабіць?
аб ніякай тэрміновасці, я выкарыстоўваю ў якасці марской свінкі вялікая кропка 90cv, што ў мяне есць, каб зрабіць практыку, але ў нас ужо? устаноўлена, што не ідзе! я хацеў, каб? зразумець, якія змены таму, якія працуюць, каб ізаляваць пункту сапраўды неабходнымі.
у залежнасці ад апаратнага і праграмнага забеспячэння ecu, вы можаце мне postari дадзеныя гэтага ecu gpunto, што ў вас пад рукой
51806505
3443p591
mjd6f3hw03p
я спрабаваў, і, як ужо? я ведаў аб гэтым ecu ў праграмнае забеспячэнне не ідзе, у любым выпадку, мой савет ? узяць файл defap выпрабаванні і капіяваць mod на тое, што вам трэба зрабіць, я па крайняй меры раблю так і я, як добра, як добра вы ведаеце практычна ўсе праграмы маюць гэтых праблем, на некаторых ecu сціпла працуюць на іншых і ствараюць пашкоджанні.
так, гэта я ведаю, але таксама капіраванне значэнняў ўручную, часта здзяйсняюць памылкі, некаторыя адключыць zone dtc, змяняць паведамленні can і інш, то я б палічыў за лепшае выбраць тыя моды, якія неабходныя і незаменныя, аднак там studier? у іншых адносінах, усе роўна дзякуй!
сандра, калі ў вас есць файл defap зроблена добра і капіруеце ўсе крок за крокам у вас няма пытанняў, чаму? усе marelli mj не маюць усе гэтыя вялікія розніцы.