Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 45 31-40

Абмеркаванне: vcds

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    ок, дзякуй LucaGT цяпер? я павінен паспрабаваць прымусіць яе працаваць

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне, хлопцы, я перайду на кабель vcds, я спрабаваў, caddy, нічога не працуе, але, як кажа cawadany пасля таго, што ен падлучаны ў раз'ем obd індыкатар eccende чырвоны і пасля р? становіцца зяленым, нават мой f? cos? (раней я думаў, што памер я не глядзеў на добра) калі? я падключыў на caddy, і я паспрабаваў увайсці ў engine зрабілі некаторыя рэчы адрозніваецца ад звычайнага (як быццам ен спрабуе некалькі пратаколаў сувязі "? было мае ўражанне") пасля гэтага не было больш? тэсты станоўчыя брамы; і ен ніколі больш не зрабіў тое, аб якіх я пісаў раней,(cio? у пове сувязі) я зразумеў, што нават калі ў рэальным пк я адключыў інтэрнэт у віртуальнай рэабілітацыі пры кожным уключэнні, і я баюся, што ен падлучаны; так, можа быць, гэта цяпер мне кажа: " interface not found "
    пытанне: што я магу зрабіць прама цяпер? я кідаю яго? я ведаю, што вы можаце? перапраграмаваць, хто-небудзь з вас ен ужо? зрабіў? я пачынаю звязацца з прадаўцом, калі вы ведаеце што-то аб гэтым вам праслухоўвання, і дзякуй ўсім

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    31
    Што вам гаворыць usbview?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў LucaGT Visualizza Messaggio
    Што вам гаворыць usbview?
    cioa LucaGT вы ведаеце, што паміж адной рэччу і іншы, яшчэ я забыўся паспрабаваць !!!

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне LucaGT я не ведаю, чаму, але тэст партоў ? вярнуўся ок ; я выкарыстаў usbview аддаю спасылка, дзе вы можаце ўбачыць малюнак http://i46.tinypic*****/1exavd.jpg
    прывітанне і са святам вялікадня

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    31
    Як, здаецца, і не быў зняты, e2p.
    Вы спрабавалі прымусіць яго працаваць у сістэме рэальнага, а не віртуальнага?
    Звычайна, няма розьніцы назад, але вы ніколі не ведаеце,

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    таму, калі я правільна разумею, калі e2p быў выдалены usb view не будзе знойдзены ў элеменце кіравання, які выкананы , ок паспрабуе? у xp рэальныя, ты бачыў калі-небудзь, што, магчыма, пачынае працаваць, прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    31
    Я ведаю, e2p былі б знішчаны, не было б і напісаў Ross-Tech у USBview

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне ўсім, хлопцы есць на форуме кабеля vcds, я быў р? заняты, і я не мог зрабіць больш? доказаў, сення я усталяваў усе на xp рэальныя спрабаваў 10 хвілін таму, і працуе ???? падключаецца да машыны, ачышчае dtc, і есць шмат элементаў, якія трэба зразумець, у спакоі; дзякуй, хлопцы, усім за вашу дапамогу

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Аднак, калі вы шукаеце ў сеткі, вы знойдзеце драйверы для яго запуску на windows 7 64 bit, не трэба, каб сілы xp!

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •