Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Абмеркаванне: Друкаваных поплаткаў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    Таксама празрыстых могуць быць праблемы, на самай справе могуць быць не цалкам празрыстымі для ўльтрафіялетавых прамянеў. Для гэтага я сказаў вам, што чарніла ? важна. Калі ў вас есць сябар, друкарні, паспрабуйце зрабіць зрабіць крэм для яго. Вы ўважлівыя да тэмпературы. Раствор соды павінен быць каля 20 градусаў. Immergilo толькі пакуль не бачыце выхаду pi? чорны з падстаўкамі. Sciacqualo добра, перш чым акунуць яго ў хларыд жалеза.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    Я не памятаю добра, я павінен ісці і шукаць на гарышчы. Калі мне не змяняе памяць, каля 2 або 3 гл.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    безумоўна, не ? форум проста, каб абмеркаваць свае праблемы... у любым выпадку, калі на друкаванай плаце(як мне здаецца) не ? складана вам савет ,калі вы друк на базу, медзі ,дапрацаваць новую дэталь з маркерам есць таксама тыя, хто спецыяльна вы ўбачыце, што нават калі акуняцеся ў хлоркавае жалеза, нават больш? неабходна сцежкі, якія вы намалявалі вас застануцца такія.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў elettro72 Visualizza Messaggio
    безумоўна, не ? форум проста, каб абмеркаваць свае праблемы... у любым выпадку, калі на друкаванай плаце(як мне здаецца) не ? складана вам савет ,калі вы друк на базу, медзі ,дапрацаваць новую дэталь з маркерам есць таксама тыя, хто спецыяльна вы ўбачыце, што нават калі акуняцеся ў хлоркавае жалеза, нават больш? неабходна сцежкі, якія вы намалявалі вас застануцца такія.....
    гэта можа быць добрая ідэя...

Што тычыцца bromografo, я не быў упэўнены, але ўспомніў, што ў іх каля 5-10 см адлегласць ад neon

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    прывітанне, то я растлумачу, як гэта раблю я.....я зрабіў прынтэр, які я друкаваць непасрэдна на базе медзі я магу высушыць бруей гарачага паветра, затым паўтор за ўсе з пастаянным маркерам і ў мяне няма праблем.......калі не паўтор з маркерам і кладу прама ў хларыд i risultao ? як ваш cio? ржавець траса, чаму? чарніла друкаркі не можа ен вытрымліваць у хларыд...калі блок засцерагальнікаў не ? добра чысціць (я так, як ? сеткавы фільтр медзь нармальны) звычайна я чышчу з канотье, якія не драпіны медзі ,гэтыя стравы ідуць выдатна,рызыкі, што хларыд не можа ен з'есці rame.........таму калі вы bromografo, што богу мала, табе варта асвяжыць........калі богу дык трэба паспрабаваць добра прамыць блок, перш чым пакласці яго ў хларыд

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў elettro72 Visualizza Messaggio
    .........таму, калі вы выкарыстоўваеце bromografo, што пакажыце мала, вы павінны паўтарыць........калі пакажыце дык вы паспрабуйце добра прамыць блок засцерагальнікаў, перш чым пакласці яго ў хларыд
    памыйце з звычайнай вадой? таму што калі вы працягнеце з содай, выносіць ўсе.

як вы зрабілі такі прынтэр?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    я раблю так. формы л-я схема на глянцавай паперы , асобы глянцавай паперы друк на блок засцерагальнікаў ( з-чорная пленка) тых дасведчаныя , я пераходжу на bromografo ў працягу 2 хвілін , распрацоўкі ў соду, а затым, калі яны выходзяць з схілаў ополасківателі і пасля апускаюся ўнутр кіслаты, жалеза . проста.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    я раблю так. формы л-я схема на глянцавай паперы , асобы глянцавай паперы друк на блок засцерагальнікаў ( з-чорная пленка) тых дасведчаныя , я пераходжу на bromografo ў працягу 2 хвілін , распрацоўкі ў соду, а затым, калі яны выходзяць з схілаў ополасківателі і пасля апускаюся ўнутр кіслаты, жалеза . проста.
    тыя ж дзеянні, якія я выкарыстоўваю, але як паглядзець вынік ? дрэнна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    Вы можаце паспрабаваць з ліста, peel&print. тыя, што праходзяць з прас, так бы мовіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Па-мойму блок засцерагальнікаў ? стары, чаму? калі паглядзець трасы добра пасля таго як выйсці з соды (тады лава з вадой), то ў 90% ? тое. Я выкарыстоўваю платы ад Bungard, і яны выдатныя.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •