Перш чым impazzisca, вы можаце ветліва сказаць, што кошт канверсіі вы выкарыстоўваеце на восі?
Улічваючы, план 1D69B4:
Вось X ідзе ад 861 да 5000, таму я мяркую, што RPM --> coeff. пераўтварэнні = 1
Вось Y ідзе ад 3000 да 9000! Што павінна быць і што coeff. пераўтварэнні выкарыстоўваюцца?
Вось Z кажаце, быць градусаў загадзя: у дыяпазоне ад 950 да 1400! Што coeff выкарыстоўваюцца, каб пераўтварыць іх?
для восі z-пераўтварэння павінны быць зроблены, каб 0,023437...так што 1400 пунктаў-32,8 вуглавыя градусы адкрыцця..
для восі y, якія павінны быць або iq або temp рухавік,я думаю, больш...каэфіцыент пераўтварэння і 0,010000....
ps:на самай справе, bart, я таксама губляе ўсе валасы....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Пытанне, напэўна, дурны...
Хто-небудзь ведае, як ажыццяўляецца ціск упырску на гэты тып рухавікоў? І толькі механіка, без электроннага кіравання? Калі б хто-то выпадкова які-небудзь дакументаў аб тым, і жадаеце апублікаваць яго, то я быў бы ўдзячны: я хацеў бы паглыбіць свае веды пра...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
riapro гэтую тэму, чаму? я хацеў sapene пі? на гэтых рухавіках, у прыватнасці, я ў майстэрні tdi 3-цыліндравы. Я чытаў, я думаю, усе тое, што ? напісаў на італьянскай мове ў інтэрнэце адносна гэтых карт, прыводжу:
карты, якія рэгулююць працягласць 6, 2 з іх 10x10 і знаходзяцца ў пачатку і ў канцы, я чытаў, што "пры поўнай нагрузцы", але не ведаю, што гэта значыць.
астатнія 4-4-парогавыя значэння тэмпературы рухавіка, ад пі? халодная вада ў pi? гарачая.
затым іншыя карты, галоўнае наяўнасць IS (injection start), якія 10 карты без восі ведаў, вельмі дзіўна, чаму? павінны рэгуляваць апярэджанне ўпырску? калі я ўвяду каэфіцыент пераўтварэння 0,023438, заўважу, што значэння з'яўляюцца цалкам фіктыўнымі (хто-то кажа аб зрушэнне). Аб IS я чытаў, што вы змянілі ў адмоўную.
Хто-то пу? пацвердзіць, ці есць? што я паведамляю ? правільна?
Дзякуй
edit я няправільна пісаць, гэта не правіла, загадзя, але кут пачатку.
поўная нагрузка азначае, што гэтыя карты, якія выкарыстоўваюцца ў эбу, калі топчаш на планшэт педаль акселератара
Што эбу збірае 3 cilibdri? Заўседы bosch?