Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі з 50 41-50

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    я зачыніў egr.
    я дакрануўся да абмежавальнікам крутоўнага моманту з крокам пайшоў ад 25% нагрузкі
    заўтра спрабую я дам вам ведаць
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Я таксама пачатковец, толькі што я стукнулася шмат, шмат чытаў і зроблена так шмат доказаў таго, што маей машыны.
    Якая версія ecm выкарыстоўвае ? Мяне не прымушае іх захоўваць карыстацкі адрас.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    Я таксама пачатковец, толькі што я стукнулася шмат, шмат чытаў і зроблена так шмат доказаў таго, што маей машыны.
    Якая версія ecm выкарыстоўвае ? Мяне не прымушае іх захоўваць карыстацкі адрас.
    ecm v6.3 я я cos? .....стаўлю драйвер ,файл, ori,мод, і я адкрываю карту ў 2d, а затым у панэлі інструментаў націскаю буфер драйвера/стварыць адкрываецца акно (вы хочаце, пачынаючы ад кіроўцы, у цяперашні час у памяці), я НАЦІСКАЮ , ТАК , цяпер буфер драйвера і стаў зялены, то на змяненне буфера абмену, адкрываюцца ўсе варыянты. толькі пры закрыцці праграма пытаецца захаваць драйвера dru
    мне захаваць cio? працуе.
    я не ведаю, калі супраць правілаў але калі пу? вас я таксама магу прайсці

разумею цябе sbatto я таксама х хобі год або каля таго, што чытаю і перачытваю форум, табе ўсе жанры, але я ніколі не меў (мужнасць)
    далучыцца да яго на мінулым тыдні я пазнаеміўся з professionalchiptuning і я ? спадабаўся x наяўнасць? і ўдзел ўсіх.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Citazione Першапачаткова Напісаў за выключэннем Visualizza Messaggio
    ecm v6.3 я я cos? .....стаўлю драйвер ,файл, ori,мод, і я адкрываю карту ў 2d, а затым у панэлі інструментаў націскаю буфер драйвера/стварыць адкрываецца акно (вы хочаце, пачынаючы ад кіроўцы, у цяперашні час у памяці), я НАЦІСКАЮ , ТАК , цяпер буфер драйвера і стаў зялены, то на змяненне буфера абмену, адкрываюцца ўсе варыянты. толькі пры закрыцці праграма пытаецца захаваць драйвера dru
    мне захаваць cio? працуе.
    я не ведаю, калі супраць правілаў але калі пу? вас я таксама магу прайсці

разумею цябе sbatto я таксама х хобі год або каля таго, што чытаю і перачытваю форум, табе ўсе жанры, але я ніколі не меў (мужнасць)
    далучыцца да яго на мінулым тыдні я пазнаеміўся з professionalchiptuning і я ? спадабаўся x наяўнасць? і ўдзел ўсіх.
    Так, вы маеце рацыю, можа быць, мы не па тэме , тытан не робіць іх захавання драйвераў.
    Мне таксама падабаецца гэты форум для кампаній малога і сярэдняга бізнесу? усе !!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Калі вы навучыцеся распазнаваць карты драйверы патрэбныя толькі для таго, каб лепш зарыентавацца і зрабіць першы, астатнія ад, калі. Я пачытаю яшчэ пачатковец, але самавук, куды я магу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Я ў поўнай меры тое, што вы напісалі dvdtuning, на самай справе адрас на карце, што я прапанаваў, за выключэннем l' я прызнана вочы ў 2D, затым я паглядзеў восяў і...
    Некалькі разоў драйверы карысныя для адлюстравання ў таблічнай і страціць менш часу, замест таго, каб кожны перапынак у 2D.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Прывітанне, хлопцы пасля гэтага я прыходжу прама да справы я загрузіў карту 3 дні таму, аўтамабіль ідзе добра, ніякай адмову ці гарыць.
    добрая прадукцыйнасць, шмат пару ў якой-небудзь рэжым без вібрацыі і праслізгвання счаплення.
    выдатак памянялі ледзь cio? калі я еду падаюць, калі кіраўніцтва маей жонкі, мы па-ранейшаму ў норме
    але я зразумеў, што крыху дыму робіць гэта не шмат... але брудны бампер

я заяўляю, што я падыходжу на спорт паветраны фільтр bmc innirttori у 150cv выхлапных газаў канчатковы ****** і першасны апусцелі (у стадыі будаўніцтва downpipe)

пытанне! x зняць трохі дыму, як я дзейнічаю? файл ? апошні адправіў прывітанне ўсім.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    памяншэнне дызельнае паліва ўводзяць або паслугі турба-і наперад, за сваім вопытам, знаходзячы кампраміс паміж зменамі механічных і электронных шукае націсніце на карту толькі? вы ведаеце, як працуе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне, за Выключэннем...праблема ?звычайны...і нават рашэнне...паставіўшы фарсункі 150 конскіх сіл, вы не знаходзіцеся больш з колькасці? ўводзілі, каб час ўпырску..вам проста трэба скапіяваць час крычы на mjet150cv і працаваць на час 150

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •