Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    43
    Паведамленні
    11

дапамога з кантрольнай лямпай, fiat multipla 1.9 MJt

Прывітанне, хлопцы, вось мой першы струмень...шкада не турбуе вас з тэмай проста дыягназ, для? я думаю, што хто-небудзь з вас зможа? даць мне патрэбныя звесткі...

вы можаце мне параіць правільнае абсталяванне для аварыйнага скіду "алей раскладаецца ў" fiat multipla 1.9 mjt???
    У працэсе рэзкі з замены масла і фільтраў, і на гэты раз я хацеў бы зрабіць гэта сам, без мяне dissanguare механік. Алей і фільтры розныя магу есць, але толькі цемная кропка, застаецца скід з бетону ў DPF. Некалькі дзен st? спрабуючы зразумець, якое абсталяванне і праграмнае забеспячэнне мне трэба для гэтага зрабіць, ад мяне, але я яшчэ не зразумеў, які менавіта мне трэба і адпаведнае праграмнае забеспячэнне.

Вы можаце мне дапамагчы??

Загадзя дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    прывітанне faberino, каб зрабіць усе, што там? на вашым множнага вам трэба абсталяванне для дыягностыкі, каб марнаваць мала-можна пачаць з autocom, у адваротным выпадку fiat ecu scan, але з апошнім я не ўпэўнены, што можна скінуць дэградацыі, вы ў курсе..
    ps: каб абыйсці гэтую праблему, можна адмяніць Dpf эбу і фізічна, але у гэтым выпадку ты скажаш бывай, вас раздражняе пагаршэння алею і празмернае спажыванне дызельнага паліва з прычыны рэгенерацыі фільтра цвердых часціц..
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    43
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    прывітанне faberino, каб зрабіць усе, што там? на вашым множнага вам трэба абсталяванне для дыягностыкі, каб марнаваць мала-можна пачаць з autocom, у адваротным выпадку fiat ecu scan, але з апошнім я не ўпэўнены, што можна скінуць дэградацыі, вы ў курсе..
    ps: каб абыйсці гэтую праблему, можна адмяніць Dpf эбу і фізічна, але у гэтым выпадку ты скажаш бывай, вас раздражняе пагаршэння алею і празмернае спажыванне дызельнага паліва з прычыны рэгенерацыі фільтра цвердых часціц..
    Вялікае дзякуй за хуткі адказ... Тады ўжо? я бачыў, што ты мяне згадаў...але для абсталявання?? Я хачу купіць elm327 ці што? Дайце мне які-небудзь савет, малю вас.
    Каб выдаліць яго, паглядзіце, я цалкам згодны, але я не ўяўляю, як можна зрабіць, каб выдаліць яго фізічна і шчыра вам скажу, што не вельмі практычна рухавікоў. У гэтым годзе з усей добрай волі? і упэўненасць, што магу даць, мой механік, я прыехаў на мяжа трываласці, і я не магу дазволіць сабе марнаваць зноў 200 еўра за замену алею, двух фільтраў і скід трывогі.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    каб выдаліць яго фізічна, вы можаце ўзяць ад каго-то cahe вы гэта можаце зрабіць, калі не зможаш ты.. гэта спустошыў усе, DPF,.. у той час як каб выдаліць яго ад кіравання праграмнае забеспячэнне ecu.. вы можаце купіць banalissimo певень 1260u прачытаць, змяніць файл з дапамогай ecusafe і перапісаць ecu, каб зрабіць усе, што там? вы марнуеце каля 50€, не больш? гэтыя, і не будзеш больш? праблемы
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    у краме форуме вы знойдзеце ўсе, што вам трэба, і вы знойдзеце, што нават людзі, вельмі падрыхтаваныя і даступныя
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    43
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    у краме форуме вы знойдзеце ўсе, што вам трэба, і вы знойдзеце, што нават людзі, вельмі падрыхтаваныя і даступныя
    Дзякуй Giarras, я проста глядзеў, але, шчыра кажучы, я шукаў што-то танней, я бачыў, што для перапраграмавання з ECU ці есць у вас прадукты, нават на дыяпазон 80 еўра, вядома, не рабі з запланаваных да дасканаласці, як прадукты пі? дарагія (па крайняй меры, я думаю), для? ? кропка, каб пачаць, мне ў прынцыпе трэба толькі, каб дазволіць мне зрабіць купон. Калі, магчыма, у вас есць прапановы? у сферу маіх кішэнях ben'сякеркі і мой скрыню асабістых паведамленняў ? у вашым распараджэнні

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    я думаю, што з " сталевы алхімік вы resetti без праблем
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    калі пу? зацікавіць з *********** я зрабіў скід сэрвіс і замены алею dpf на grande punto 1.3 multijet

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Ну, я б сказаў, што за тое, што вам трэба зрабіць рашэнне пі? эканамічны ? інтэрфейс elm і яго sw multiecuscan.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    43
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Ну, я б сказаў, што за тое, што вам трэба зрабіць рашэнне пі? эканамічны ? інтэрфейс elm і яго sw multiecuscan.
    1000 дзякуй

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •