Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 50
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    адказ у тэме ў рэжыме advanced, а затым кіраванне ўкладаннямі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Прывітанне,я выпадкова зрабіў адну і тую ж машыну некалькі дзен таму pero, я таксама scodifica за ўсе таму, што я замяніў ecu.Зараз на месцы, і калі перавышае 80 паведамленняў, то гл. Затым выкарыстаць файл ori твайго, бо ен жа NS і NH.Гэта і мой спосаб зрабіць гэтыя macchini.Я спадзяюся, што вам крыху дапамагчы.
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Прывітанне,я выпадкова зрабіў адну і тую ж машыну некалькі дзен таму pero, я таксама scodifica за ўсе таму, што я замяніў ecu.Зараз на месцы, і калі перавышае 80 паведамленняў, то гл. Затым выкарыстаць файл ori твайго, бо ен жа NS і NH.Гэта і мой спосаб зрабіць гэтыя macchini.Я спадзяюся, што вам крыху дапамагчы.
    neo dovesti вярнуць яму прыгожы guardatina ведае, карту далі крокам фіктыўнымі вы выканалі драйвера ecm не : у сумежных адсутнічаюць карты turbo карты rail педаль часткі з нізкім 120 кроку, то дабрацца да max з 9для сто, мне не падабаецца
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    neo dovesti вярнуць яму прыгожы guardatina ведае, карту далі крокам фіктыўнымі вы выканалі драйвера ecm не : у сумежных адсутнічаюць карты turbo карты rail педаль часткі з нізкім 120 кроку, то дабрацца да max з 9для сто, мне не падабаецца
    Прывітанне,можа быць, што вы маеце рацыю, пяро адно вам магу запэўніць ,машына ідзе выдатна *****unque, у наступны раз, калі я гэтыя машыны я спрабую зрабіць яе, ужываючы свае даў і мы бачым, што адбываецца .Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Вось я!прабачце за затрымку з адказам...
    Такім чынам...каб змяніць гэты ecu...я думаю, cos?...я ўсталеўваю мэты...напрыклад, 400 нм крутоўнага моманту....іх я збіраюся папрасіць у педалі, што, як напісаў ? driver wish, а затым разблакаваць абмежавальнікі крутоўнага моманту, пайду пагляджу, як дызель мне трэба...яшчэ час, і, калі трэба, ўстаю ў чыгуначны. У дачыненні да авансавых плацяжоў n? d? калі служаць.
    Я думаю, што гэта больш правільна, чым сказаць "ад цот % ад такой нагрузкі да такіх giri" чаму? у 90% выпадках не мае сэнсу выкарыстоўваць нагрузкі і абаротаў xk? bp не нагрузкі і абаротаў!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Прывітанне,можа быць, што вы маеце рацыю, пяро адно вам магу запэўніць ,машына ідзе выдатна *****unque, у наступны раз, калі я гэтыя машыны я спрабую зрабіць яе, ужываючы свае даў і мы бачым, што адбываецца .Прывітанне
    калі вы хочаце, мы робім разам, а не мая ? крытыку, але канструктыўны савет
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў за выключэннем Visualizza Messaggio
    я магу сказаць, што як пачатак, не се дрэнна, я зрабіў карту, як я ? быў sugerito
    машына выглядае! другі, вядома, безумоўна, вы павінны ўдакладніць, але xora я дагадзіў
    studier? яшчэ .
    як месца файла ? прывітанне ўсім
    гэта я зрабіў учора ўвечары
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў ;35147
    За выключэннем таго, што метад, які ўказаны joli не падзяляю...xk? вы не ведаеце, што вы змяняеце і d, як..., а затым змяніць у %...ма...
    А, выпрабаванні, а таксама...калі вам патрэбна дапамога, я тут...
    mariodarkblue я магу сказаць, што карта зробленая такім чынам працуе, магчыма, у якасці адпраўной кропкі тое ўдакладніць
    x bp / сертыфікаты ад мяне ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў за выключэннем Visualizza Messaggio
    гэта я зрабіў учора ўвечары
    Мы кажам, што карта ? зроблена дастаткова добра, прапаную moddare абмежавальнікі ў поўным аб'еме, так як ты выпусціў адну дэталь, выглядае добра.
    Не хапае сістэмы рэцыркуляцыі ог і іншыя карты, але скажам, што ў прынцыпе вы павінны ўжо? адчуйце розніцу.
    У наш час вы можаце пачаць нават з нейкай крывой, але з крокам ад 8% да 15%.
    Вы спрабавалі карту?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Мы кажам, што карта ? зроблена дастаткова добра, прапаную moddare абмежавальнікі ў поўным аб'еме, так як ты выпусціў адну дэталь, выглядае добра.
    Не хапае сістэмы рэцыркуляцыі ог і іншыя карты, але скажам, што ў прынцыпе вы павінны ўжо? адчуйце розніцу.
    У наш час вы можаце пачаць нават з нейкай крывой, але з крокам ад 8% да 15%.
    Вы спрабавалі карту?
    той правераныя ен на самай справе адчувае розніцу
    я ўжо гаварыў, як аснову і добра, але ад удакладнення....
    x egr я быў амаль упэўнены, што каб перавесці ў табліцы, у выніку чаго ўсе значэння з той + уверх
    што ў гэты ecu ? 190 або 12450.
    план мы ая arriver? дзякуй усім, я зрабіў невялікі крок, але для avr? трэба ўсе-такі вам

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •