я магу сказаць, што як пачатак, не се дрэнна, я зрабіў карту, як я ? быў sugerito
машына выглядае! другі, вядома, безумоўна, вы павінны ўдакладніць, але xora я дагадзіў
studier? яшчэ .
як месца файла ? прывітанне ўсім
я магу сказаць, што як пачатак, не се дрэнна, я зрабіў карту, як я ? быў sugerito
машына выглядае! другі, вядома, безумоўна, вы павінны ўдакладніць, але xora я дагадзіў
studier? яшчэ .
як месца файла ? прывітанне ўсім
адказ у тэме ў рэжыме advanced, а затым кіраванне ўкладаннямі.
Мы кажам, што карта ? зроблена дастаткова добра, прапаную moddare абмежавальнікі ў поўным аб'еме, так як ты выпусціў адну дэталь, выглядае добра.
Не хапае сістэмы рэцыркуляцыі ог і іншыя карты, але скажам, што ў прынцыпе вы павінны ўжо? адчуйце розніцу.
У наш час вы можаце пачаць нават з нейкай крывой, але з крокам ад 8% да 15%.
Вы спрабавалі карту?
Прывітанне,я выпадкова зрабіў адну і тую ж машыну некалькі дзен таму pero, я таксама scodifica за ўсе таму, што я замяніў ecu.Зараз на месцы, і калі перавышае 80 паведамленняў, то гл. Затым выкарыстаць файл ori твайго, бо ен жа NS і NH.Гэта і мой спосаб зрабіць гэтыя macchini.Я спадзяюся, што вам крыху дапамагчы.
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Вось я!прабачце за затрымку з адказам...
Такім чынам...каб змяніць гэты ecu...я думаю, cos?...я ўсталеўваю мэты...напрыклад, 400 нм крутоўнага моманту....іх я збіраюся папрасіць у педалі, што, як напісаў ? driver wish, а затым разблакаваць абмежавальнікі крутоўнага моманту, пайду пагляджу, як дызель мне трэба...яшчэ час, і, калі трэба, ўстаю ў чыгуначны. У дачыненні да авансавых плацяжоў n? d? калі служаць.
Я думаю, што гэта больш правільна, чым сказаць "ад цот % ад такой нагрузкі да такіх giri" чаму? у 90% выпадках не мае сэнсу выкарыстоўваць нагрузкі і абаротаў xk? bp не нагрузкі і абаротаў!
Прывітанне..за Выключэннем сілы павінна пайсці добра...калі вы зрабілі, як сказалі, вы практычна не далі яшчэ і дызель...больш дызель роўна больш магутнасць...і як паглядзець вынік c'?...цяпер ты зразумела,...вы можаце паспрабаваць зразумець, што і як вы змянілі![]()