Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 50 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    За выключэннем...то...я табе дапамагу...х? мы павінны рабіць рэчы, X НУ і для градусаў...сказаць ", то родаў з 50% нагрузкі да 100 з крокам 5% да максімум 20%" не мае НІЯКАГА СЭНСУ....
    Я скажу гэта зноў, ecm, памыляецеся, усе імены карт і звязаныя breakpoint...мы зыходзім з паскаральніка, паглядзі карту, скажы мне, па-твойму, што такое два-BP і тое, што вядомыя гледзячы на карту педаль...
    дзякуй за вашу даступнасць? ок, я прысвячаю x пакуль толькі на карту педаль. давайце паглядзім, калі я зразумеў, карту педаль і складаецца з 11 крывых. якіх вядома, першы паварот і апошняя + нізкія, а карта спецыяльнасцях, здаецца, ідуць тэндэнцыі па-рознаму, але толькі крывая 11 ? іп? нізкі .. так што толькі абароты і нагрузка рухавіка нічога не вр
    у пасланні (скажы мне, па-твойму, што такое два вр) і яшчэ гледзячы ў 2d у адрасу 0E11E0 і 0E1200 бачу
    гэтыя 2 крывыя павінны быць кантрольныя кропкі, спадзяюся, я зрабіў цэнтр.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прывітанне, за Выключэннем выпадкаў, dolito (у маей edc15 ? так) cli-восі з'яўляюцца :
    x= аб
    Y= адсотак педаль dell' паскаральнік
    Z= мм3 дызельнага паліва ўпырскваецца.
    Выбар за вамі на тым, як яго змяніць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    lupak...гэта ? edc16...педаль ? драйвера хачу, і ? запыт крутоўнага моманту...я не магу загрузіць файл у дадатку...bp, іх паглядзець, потым адразу на карту...менавіта дзве крывыя...адзін паказвае абароты, а іншы ? %педаль....зараз, гледзячы на гэтую...вы можаце зрабіць, dell, цікавыя каментары на карце педалі...напрыклад..што на высокіх абарачэннях попыт памяншаецца....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    вы маеце рацыю mariodarkblue, я не глядзеў на карту, і той не столькі ў курсе edc16, я проста хацеў унесці свой уклад у Акрамя гэтага разважаць на карце .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    калі пп у вас няма вопыту, на змены, то вы павінны загрузіць іншыя прыклады і вывучаць змены, якія вы зрабілі.
    адрасы, што я даў табе ўсе, што вам трэба, мы гаворым аб машыне, што вы робіце легка і без праблем.
    класічным метадам, што функцыі і 50% нагрузкі пры 1500 аб , пачаць кіраваць ...
    праблемы і падзяліць карту на гэтыя паказанні.
    адкрыць файл з ecm і яе драйвер, адрасы, што я даў табе загружай на ecm , fregatene з комы, што ecm зша і адкрыць усе карты, табліцы, амаль заўседы ecm ўжо падзелены на нагрузкі і абаротаў, карты , call of раене, што я напісаў табе і кіраваць.
    cappendo, што тут у вас есць досвед, вы можаце зрабіць.... lim пара , педалі, 15% . pres rail , lim pres rail, 3 %. pres turbo 150 ачкоў , lim pres turbo 200 ачкоў, дызельнае паліва ці час ўпырску 10% .
    усе на тым жа раене рэдагавання.
    паспрабуйце дык і вы кажаце, як ідзе.
    прасцей так ведаю, як я магу вам дапамагчы.
    sn тып практычна, а мне падабаецца марнаваць час на , мне не падабаецца , так як трэба назад, я б зрабіў гэта іншым спосабам, ect ect ect.
    дайце нам ведаць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    калі пп у вас няма вопыту, на змены, то вы павінны загрузіць іншыя прыклады і вывучаць змены, якія вы зрабілі.
    адрасы, што я даў табе ўсе, што вам трэба, мы гаворым аб машыне, што вы робіце легка і без праблем.
    класічным метадам, што функцыі і 50% нагрузкі пры 1500 аб , пачаць кіраваць ...
    праблемы і падзяліць карту на гэтыя паказанні.
    адкрыць файл з ecm і яе драйвер, адрасы, што я даў табе загружай на ecm , fregatene з комы, што ecm зша і адкрыць усе карты, табліцы, амаль заўседы ecm ўжо падзелены на нагрузкі і абаротаў, карты , call of раене, што я напісаў табе і кіраваць.
    cappendo, што тут у вас есць досвед, вы можаце зрабіць.... lim пара , педалі, 15% . pres rail , lim pres rail, 3 %. pres turbo 150 ачкоў , lim pres turbo 200 ачкоў, дызельнае паліва ці час ўпырску 10% .
    усе на тым жа раене рэдагавання.
    паспрабуйце дык і вы кажаце, як ідзе.
    прасцей так ведаю, як я магу вам дапамагчы.
    sn тып практычна, а мне падабаецца марнаваць час на , мне не падабаецца , так як трэба назад, я б зрабіў гэта іншым спосабам, ect ect ect.
    дайце нам ведаць.
    Прывітанне lupak я таксама думаю, cos?, але загорнуты крытыка можа assere нават канструктыўныя.
    спасылкі добрыя, я яго бачыў шмат карт, але ўсе з водгуках lapidari! тыпу (не пакласці яго ў машыну, што за пашкоджанні) і, магчыма, карта была зроблена ад прафесіянала! у любым выпадку я цаню ваш савет, і я на месцы плакат? файл "прывітанне".

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    За выключэннем таго, што метад, які ўказаны joli не падзяляю...xk? вы не ведаеце, што вы змяняеце і d, як..., а затым змяніць у %...ма...
    А, выпрабаванні, а таксама...калі вам патрэбна дапамога, я тут...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў ;35147
    За выключэннем таго, што метад, які ўказаны joli не падзяляю...xk? вы не ведаеце, што вы змяняеце і d, як..., а затым змяніць у %...ма...
    А, выпрабаванні, а таксама...калі вам патрэбна дапамога, я тут...
    mariodarkblue я магу сказаць, што карта зробленая такім чынам працуе, магчыма, у якасці адпраўной кропкі тое ўдакладніць
    x bp / сертыфікаты ад мяне ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    калі вы чытаеце, я напісаў, што калі пп мае esperiensa можна вывучыць або даведацца divesi прыклады, каб затым прымяніць яго ў файл.
    то не мой метад, але і метад, які, на мой aviso працуе і дапамагае зрабіць практычныя выпрабаванні на ўласным аўтамабілі.
    у пункту вы можаце змяніць турба-і дызель астатняе % і больш, што правільная.

А Mariodarkblue ад вас ваш метад змяніць , пералічваючы, як я зрабіў, так адзін выбірае, якія ўжыць, і, магчыма, нам трэба ў студыю на ўсіх.
    добрую працу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    калі вы чытаеце, я напісаў, што калі пп мае esperiensa можна вывучыць або даведацца divesi прыклады, каб затым прымяніць яго ў файл.
    то не мой метад, але і метад, які, на мой aviso працуе і дапамагае зрабіць практычныя выпрабаванні на ўласным аўтамабілі.
    у пункту вы можаце змяніць турба-і дызель астатняе % і больш, што правільная.

А Mariodarkblue ад вас ваш метад змяніць , пералічваючы, як я зрабіў, так адзін выбірае, якія ўжыць, і, магчыма, нам трэба ў студыю на ўсіх.
    добрую працу.

Я ў поўным JOLI,гэта і метад, які ўжываюць амаль усе,марые, падай нам таксама ваша меркаванне, як вы зменіце карты,можа быць, есць нейкія навінкі? у+).......
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •