Я таксама паспрабаваў з MPPS, і я-памылка доступу да блоку кіравання, а Май можа прачытаць некаторую інфармацыю, тып рамы, тып блок кіравання, паслядоўны і г. д.,
mpps нічога не магу ўвайсці ў сістэму. Іншыя парады?
Я таксама паспрабаваў з MPPS, і я-памылка доступу да блоку кіравання, а Май можа прачытаць некаторую інфармацыю, тып рамы, тып блок кіравання, паслядоўны і г. д.,
mpps нічога не магу ўвайсці ў сістэму. Іншыя парады?
але гэта было ўжо? пераназначаны?
паспрабуйце таксама змяніць пк, часам канфліктуюць драйверы usb
У апошні раз ? было запланавана ? было зроблена з mpps, магчыма, што ен пралічыліся cheksum і што цяпер не дае мне ўвайсці ў сістэму?
Калі вы, як я магу вырашыць, цяпер я не магу ўмяшацца ў bdm мне прыходзіць усе неабходнае сярод пятнаццаці дзен.
Дзякуй
немагчыма, cecksum няправільны машына нават не заводзіўся.
паспрабуйце зняць эбу і прачытаць, экскурсійнае attaccandoti на грэбень
Ок, вы на самай справе частка працуе правільна, толькі тое, што я больш не магу ne scriverala і ne прачытаць праз паслядоўны порт,
? таямніца.
Я стараюся, перш чым вырашыць праз паслядоўны порт, калі няма, як толькі мне прыходзіць праграміст eprom і bdm прав на лаўцы.
Pro Mag мне проста кажа "Эбу заблакаваны", але і, што код памылкі не можам зразумець, у чым праблема?
"ERROR STEP n: 37"
я нават не ведаю, у які момант завісае, я і ўбачыў мяне, што-то накшталт, і я тлумачыцца яе ў bdm