Хлопцы, я бачыў gt1749 усталяваны пад Ypsilon, павярнуць 2.5 ціск...ен пракатнае 136 л.с....А, я вашы рэчы..давядзецца мяняць датчык і линеаризовать ў карту....але без damos або накіравання...я думаю, гэта немагчыма
Хлопцы, я бачыў gt1749 усталяваны пад Ypsilon, павярнуць 2.5 ціск...ен пракатнае 136 л.с....А, я вашы рэчы..давядзецца мяняць датчык і линеаризовать ў карту....але без damos або накіравання...я думаю, гэта немагчыма
Я думаю, што gt1749v * 2.5 бар, якія адносяцца ў арыгінале не існуе ая arriver? ніколі... нават, чаму? павінны мець мяжа накачкі 1.8 бар, і пасля гэтага значэнне павялічвае абароты, але ціск застаецца... у сваю чаргу, у 2.5 бар павінна быць, па меншай меры, кампрэсар плюс і antisurge...
Так, але я, здаецца, аднак, некалькі коней, каб тыя ціск.... O.o
Сукенка ў правінцыі Роўны, я абраў для BV35-за таго, што не c'? занадта адаптацыі, выпускных клапанаў ? сумяшчальны, памер крыльчаткі выхлапных газаў, мне здаецца, правільна, слімак кампрэсара замест гэтага я, здаецца, занадта мала... гібрыд, па мне, ен можа ісці добра, сябар montanto адзін KP35 плюс з крыльчаткой, атрыманых renault, а таксама шрубавыя кампрэсара, атрыманых renault, што, як мінімум ? 50% - ы? вялікі.
У цяперашні час у мяне есць KP35 з крыльчаткі, атрыманых renault, але арыгінальныя гайкі. Я крыху цягі ў pi? ад высокага, можа быць, але я пераехаў пару, па меншай меры, 300 аб.
Я нават GTB1549V, што ўсталеўваецца на 2.0 Mjt ад 170cv але мне здаецца празмернай ? двайны або, магчыма, нават больш? па параўнанні з kp35.
Я перакананы, што з дапамогай карэкцыі ad hoc можа зняць задавальненне..., але вы павінны таксама ўсталяваць выхлапныя ручной 4 у 1, такім чынам яны спрабуюць паменшыць усімі спосабамі адставанне.
У 1549 ? празмернае, можа быць, вы....
BV? я не ведаю, да якой ступені павінны змантаваць...у той час Як kp35 палова renault, я, відаць, што renault маюць kp39 , роўна як і пласціны, але толькі пі? вялікі...
Прывітанне, вера...я пацвярджаю, што 1549vb ? добрая турбіна...а хлопцы...не падманвайце сябе...калі я 1.5 бар турбіны арыгінал, або 1.5 бар 1749v (акрамя прамовы тэмператур, за хвіліну)колькасць? паветра sar? заўседы Ж!
Такім чынам, каб мець больш? паветра неабходна турбіны, здольнай вытрымліваць ціск.
[QUOTE=mariodarkblue;34377]і прабачце, калі вы ori ціску turbo...xk? павінны даць адмову?затым на edc 15 з датчыкам, арыгінал, я працую там таксама звыш 2 бар[/ты скажы ў 15c7 з кіравання турба-электроніка і кантролю рэзкі recovery, але на першыя серыі з кіраванне механічнае, што ў карце прысутнічаюць карты turbo, але не актыўныя edc15c5 fiat ? датчык, які ідзе з маштабу і няспраўнасці.
Ах, прабачце, я думаў, звяртайцеся ў JTD115а ты, кажаш, у vekkia і кара jtd105 з gt1544
![]()