Старонка 7 з 14 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 134
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Не блытайце?...аднаўленне будзе? тое ж самае!але на гэты раз не таму, што? датчык ідзе "зашкальвае", але чаму? перавышэнні ліміту recovery ўсталеўваю ў карту...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    і карту можна? абыйсці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    гаворка ? заўседы, што, калі б апісанне карты вы можаце рабіць тое, што вы хочаце.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    у іншым форуме, казаў аб неабходнасці линеаризация датчыка...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Прабачце, пытанне не па тэме. Фарсункі 69/75 розныя, і я. Але на 69 яны тыя 95. На 75, 95, яны, а?

Вяртаючыся ў топік. Але вы хочаце перайсці на 1.5 бар з турбінай крычы, або чаму? вы змянілі нават натоўп?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Фарсункі ў Момант 70CV адрозніваюцца ад тых, гран-пры 75 і 90. Тыя, у 95 па-ранейшаму розныя, і на момант 70 ідуць (я месі) і яны нават на 75 і 90... хаця не ведаю, наколькі вялікую далекасць.
    Больш за 1.5 быў для турбіны не арыгінальныя, паглядзець BV35, што мне здаецца, што той, хто мае GP таксама трымае больш за 1.5 бар, ці яшчэ лепш GTB1446V.
    Я ў канцы тыдня або ў пачатку наступнага я павінен ўсталяваць BV35, атрыманых GP90 на маей Кропцы 70. Відавочна, што каманда зменнай геаметрыі ? быў зменены, і цяпер прыводзіцца ў дзеянне ад перепускного клапана.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Добра Вера, дзе ты? У мяне есць Swift-75, дзякуй за інфармацыю на инжекторах. Xk? ўсталяваць BV35, а не што-то больш? сур'езна, votla, што вы робіце працу? Я ўражаны ад 1749...У 1.5 я думаю, дастаткова для адпампоўкі паветра дастаткова...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    будзе, але ў рэшце рэшт вы рызыкуеце сказіць дызель...cio? крутоўны момант на нізкіх абарачэннях..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Ну, тэарэтычна, здолеўшы прымусіць працаваць дакладна гео, не трэба "загрузіць", cos? так высока, вам не здаецца?
    магчыма, павялічвае адставанне 300 аб / мін, я думаю, што з некалькіх спроб карту, атрымоўваецца абмежаваць, як пі? можна з'ява, з? прагрэс, вядома, больш, і цягнуць да высокім і значным. У дадатак тэмпература будзе больш? нізкіх, і складае ціск, расход нашмат больш. Не ўзнікне нават праблема, па-мойму, пераадолець 1.5 recovery.
    Ці я памыляюся, ці што-то?
    Мы? р? off topic :/

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Я паспрабую адказаць на ўсе:

Так, мяняць гэты датчык ідзе линеаризованных новыя значэння, я зрабіў гэта на маім, але я мог бы, чаму? я damos, таму я шукаў і знайшоў, дзе змяніць линеаризации, але гэтага ECU мы цяпер толькі звесткі, атрыманыя ад дыягназу і ад практычнага вопыту...

Турбіна: 1749v *1.5 бар ? gi? у раене помпавых, так што не працягвала б больш? у 100000km быць аптымістамі. Дарэчы, да павелічэння турбіны я б сачыў за тым, той факт, што ў вас есць магчымасць? даць дызельнае паліва, паветра, толькі не aumebta магутнасці...

Старонка 7 з 14 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •