Прывітанне ўсім у мяне праблема з гэтай ecu, хто-небудзь ведае, як мне дапамагчы?
bosch 0281010484, месца flash і 95p08
Прывітанне ўсім у мяне праблема з гэтай ecu, хто-небудзь ведае, як мне дапамагчы?
bosch 0281010484, месца flash і 95p08
паспрабуйце і дайце ведаць
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
легенда ? на flasch або eep. у выпадку flasch застаецца нейкі індыкатар гарыць індыкатар x-поўнай?
і на flach вельмі provabilmente таксама rimma гарыць dvdtuning нам дасць " пацверджанне
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Толькі што паспрабаваў, не...індыкатар гарыць.
паспрабуйце гэта
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
паспрабуйце гэта запомніць выправіць ceksun
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
для мяне ў вас есць іншыя праблемы, то...
мой файл, я упэўнены, што гэта працуе, я выкарыстаў гэтыя змены на баксер з нумара HW і розныя SW
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]