Стар. 6 з 14 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 134
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    тое, што вы напісалі на геліес і інш ? правільна, але ? прайшоў, у тым сэнсе, што чуткі кажуць ? экспартаваны файл ад helios .ols зрабіце пошук па ******... я не ведаю, аднак, наколькі яна можа быць поўнай...

гаворка фарсунак пошты, экран з duration ад золата з 70cv і 95, вы dir? якія лепш, з 1480bar max. акрамя таго, пры змене фарсункі, вы павінны таксама compliare карту duration з тых машын, з якіх атрымаеце фарсунак, у адваротным выпадку sballerai расход паліва, абаротаў, etc etc

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    да жаль, часам на эбу марелли, і, наадварот, omert? аб зменах,...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    тое, што вы напісалі на геліес і інш ? правільна, але ? прайшоў, у тым сэнсе, што чуткі кажуць ? экспартаваны файл ад helios .ols зрабіце пошук па ******... я не ведаю, аднак, наколькі яна можа быць поўнай...

гаворка фарсунак пошты, экран з duration ад золата з 70cv і 95, вы dir? якія лепш, з 1480bar max. акрамя таго, пры змене фарсункі, вы павінны таксама compliare карту duration з тых машын, з якіх атрымаеце фарсунак, у адваротным выпадку sballerai расход паліва, абаротаў, etc etc
    Добра было б ведаць, я файл ols..
    Для фарсункі я пакінуў іх на месяц, а потым я паставіў тыя, ori, чаму? у цэлым, я, здавалася, лепш пайсці.
    Калі ўсе пойдзе добра, на працягу тыдня я павінен устанавіць турбіну з змянянай геаметрыяй на 90cv геаметрыя кіруецца рг...

Пасля я бачу, вы каналы 70 і 95 л. з....
    За тое, што, аднак, не перавысіўшы 1480 бар пу? быць ўцечка фарсунак, якія зроблены для таго, каб пайсці да 1600? Ці не мае нічога агульнага?
    Астатняе, тое, што механік не мае іх, закадаваныя або як называецца працэдура, дзе неабходна ўвесці код фарсунак пу? ўплывае на прадукцыйнасць?

Дзякуй.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    для кадавання можна выкарыстоўваць просты дыягназ... я не бачу, чаму? не зрабіла

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Для таго, каб падмануць эбу з дапамогай map...не будзеце расці, як вар'яты з рэзістараў модуль gi? гатовы з трымер для рэгулявання напружання..я выкарыстоўваю на працягу многіх гадоў
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    купіў дзе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    Для таго, каб падмануць эбу з дапамогай map...не будзеце расці, як вар'яты з рэзістараў модуль gi? гатовы з трымер для рэгулявання напружання..я выкарыстоўваю на працягу многіх гадоў
    Цікавіць таксама я...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    Хлопцы... а вы спрабавалі паставіць датчык, што працы да 3Bar? калі ласка, паспрабуйце на хвіліну аб 70cv праблема сыходзіць.Тое ж самае дакладна і для ўпырску fiat edc15 Еўра-2 тып-брава, першая серыя 156 першай серыі і гэтак далей.
    я прыкладаю прыгожы дакумент, які змяшчае ўсю інфармацыю, якія вам неабходныя.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-03-2013 ў 22:43

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне джэймс...есць жаданне паставіць датчык ад 3 бар на edc15...калі не прымае карту, толькі датчык ? бескарысна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Прывітанне джэймс...есць жаданне паставіць датчык ад 3 бар на edc15...калі не прымае карту, толькі датчык ? бескарысна
    гэта паведамленне, не дар? recovery, але sar? тое ж самае, што паставіць рэзістар "вельмі трывалы"!

Стар. 6 з 14 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •