Вітаю ўсіх карыстальнікаў гэтага форуму,
я кампутар, і я здзяйсняю свае першыя крокі ў свеце цюнінгу.
дзякуй усім
Вітаю ўсіх карыстальнікаў гэтага форуму,
я кампутар, і я здзяйсняю свае першыя крокі ў свеце цюнінгу.
дзякуй усім
Сардэчна запрашаем, я магу вам сказаць, зыходзячы з вашага ж свету, што тут c'? усе вучыцца, добрая студыя!
запрашаем вас,скажыце нам ваша імя,et? і месца? жадаю табе, добры форум.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
Я лічу, што, канечне, я таксама лічу, што адзіны спосаб даведацца, які пражывае ў пакорлівы і стаяць слухаць !! Я працую ў міжнароднай кампаніі,
у сектары ІКТ, для хобі рамантую тэлефоны, кампутары і ўсе тое, што я, здараецца, ahahha, рэчы, якія вы робіце, каб запал атрымоўваецца ўсе лепш і лепш.
Дзякуй, у бліжэйшы час
Прывітанне і дабро запрашаем!!!
Вы маеце рацыю, запал ? вырашальнае значэнне, калі вы хочаце атрымаць добры вынік...
і мы, італьянцы, запал, сэрца і абавязацельстваў у нас прадаваць...
прыемнага вам знаходжання!
страсці стаяць?!!! я той гук, затым перадаецца для матацыкла давялося адмовіцца, і цяпер гэта, - пі? для асабістага вывучэння, якія, бачыў што па-ранейшаму зарэгістраваны, што мне падабаецца, я не ведаў
І праўда, запал варта не мне, сказаць мне, крок ад электроннай музыкі, ад рухавікоў да рыбалкі.,
? я зразумеў, што варта, толькі калі вы не raggiuge вынік, чаму? гэта азначае, што вы ? дарэмна толькі час,
замест гэтага вы павінны быць устойлівымі, перш чым вы паездкі ў майстэрні рамеснікаў, каб даведацца адзін вопыт з самых
эсэ, цяпер проста уключыце кампутар, каб мець свет у вашых руках, гэта ? вельмі прыгожыя і магутныя,
трэба? мець здольнасць? фільтраваць інфармацыю, каб пазбегнуць памылак або пашкоджанняў ? тут
што выцякае ў емістасць? для кожнага з нас задумацца і паставіць свой на рэчы, якія вы робіце.
Яшчэ раз дзякуй усім.
камп'ютэрнага эксперта, які я магу табе сказаць, што, акрамя manualit? практыка служыць добрай дозы матэматыкі і электронікі, каб стаць ingamba,калі вы хочаце зрабіць што-то патрэбнае, каб гуляць добра, нават рэдагаваць ў таблічнай або ў працэнтах..
Да вывучэння інфарматыкі....я б сказаў, што вы павінны зрабіць дбайнае даследаванне на механіцы, механіцы вадкасці і інш, каб зразумець, як нашы змены не ўплывалі на рухавік, колькі можна? націсніце тут, і асабліва тое, як механікі пу? вытрымаць гэты павышаны стрэс.....![]()