Стар. 7 з 11 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Сандра так дрэнна, як ад? напрыклад, калі на 3000 абаротаў і поўнай нагрузцы ў вас есць 30%, і гэта адкрыцце прывядзе ў нуль або ў працэнтах?
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    звычайна я спрабую выратаваць 100 ачкоў у той час, і я бачу, як ен рэагуе, я думаю, што рэгуляванне варта праводзіць так, эмпірычнае... наогул мая мэта ? тое, каб утрымліваць піка да значэння 0,1 бар вышэй карту мэта, то я павінен праверыць дыягназ, калі клапан адкрываецца і закрываецца ў бесперапынным або застаецца на фіксаваны працэнт. У выпадку, калі не converga неабходна падправіць кантролер PID

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Вы ніколі не спрабавалі паставіць да нуля маляня абаротаў і паглядзець, што адбудзецца?
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    няма, але я не хачу давесці, я думаю, што вынікам будзе тое, што будзе ўмешвацца пастаянна кантралеры PID для прывядзення ціску вакол зададзенай у карце.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    11
    Я перакананы ў тым, што арыгінальныя час overboost ідуць выдатна! тады таксама гэта залежыць, якой турбіны мы гаворым, і, аднак, калі вы хочаце, каб доўжыцца вельмі, турбіны, павінен турбавацца, s? ціску і фарсіравання, але галоўным чынам з-EGT!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    Citazione Першапачаткова Напісаў eismann Visualizza Messaggio
    Я перакананы ў тым, што арыгінальныя час overboost ідуць выдатна! тады таксама гэта залежыць, якой турбіны мы гаворым, і, аднак, калі вы хочаце, каб доўжыцца вельмі, турбіны, павінен турбавацца, s? ціску і фарсіравання, але галоўным чынам з-EGT!
    я importatissimi нават едзе!у адваротным выпадку руйнуецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Я згодны з гвіда пяткі.

Праблема ўзнікае пры павелічэнні дызельнае паліва (галоўным чынам тое, што ўводзілі пасля ВМТ). Тады, на мой погляд, тое, што я магу канстатаваць пасля 150000km шмат турбіны, вы starano.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    130
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Я згодны з гвіда пяткі.

Праблема ўзнікае пры павелічэнні дызельнае паліва (галоўным чынам тое, што ўводзілі пасля ВМТ). Тады, на мой погляд, тое, што я магу канстатаваць пасля 150000km шмат турбіны, вы starano.
    я згодны.. я заўважыў, ch і на fiat гэта адбываецца! я ў boost я пакідаю арыгінальны, калі я ведаю, што ў мяне есць кліенты пераборлівыя і хочуць, каб усе жорсткія з часам .Але, калі яны хочуць, што машыны нагнятаючы прырост 4-7% . я з маей машыны, я зрабіў 150 000 км, і цяпер я адчуваю, што турбіна ? злегку незбалансаванае.

Маленькі пытанне, які ? карту ўпырску паліва, якая рэгулюе расход дызельнага паліва ўпырскваецца пасля ВМТ?

дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я не думаю, што існуе карта, якая паказвае канец ўпырску, у канцы ўпырску ідзе вылічаецца, ведаючы, час ўпырску і наперад

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    я пакідаю іх, як заўседы, арыгінальныя

Стар. 7 з 11 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні