прывітанне ўсім я хацеў меркаванне ...цяпер выключэнне dell egr на гэтым аўтафургоне ducato 2.3 edc 16c39,і гэта было зроблена з раз..
прывітанне ўсім я хацеў меркаванне ...цяпер выключэнне dell egr на гэтым аўтафургоне ducato 2.3 edc 16c39,і гэта было зроблена з раз..
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-03-2013 ў 19:50
Пошта таксама зыходны файл
не прымушае мяне адкрыць файл, аднак на edc16c39 гэты раз ? тое, што працуе лепш
Не добра
і так
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 16-03-2013 ў 00:13
вы, драйвер ecm называецца абмежавальнік крутоўнага карту гістарэзісу ў сістэмы рэцыркуляцыі ог ? няправільны драйвер, спакойнай
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
так што не працуе нават не раз?існуе нейкі надзейны?
існуе файл fidodido, што вы хочаце лепш?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
нічога ..я шукаў, толькі так, каб нікому не перашкаджаць..на edc15 я зразумеў, дзякуй avoi, як зрабіць яе толькі..тут я бачу, дурніца,гэта значна больш складаная..