Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 43 31-40

Абмеркаванне: першыя крокі

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    савет, які я даю ? праверыць і пераправерыць карту,нават калі вы ўпэўненыя ў...

приготовившего ў сваей вобласці, зрабіў блок кіравання, мой сябар, з bravo 1.9 120cv dpf
    зрабіў толькі чып,аўтамабіль ішоў добра, але не так, як павінен быў,акрамя таго, кожны так хадзіў у recovery ціску паліва...мой сябар збіраўся замяніць помпа, каб вырашыць гэтую праблему,? прыйшоў да мяне, чаму? мы хацелі, каб зразумець, што яна зрабіла, гэта зарэгістраваны,я не вялікі спецыяліст, але, па крайняй меры, я хачу навучыцца...
    у карце вялікі трэнер, я знайшоў памылку-я ніколі не думаў...
    абмежавальнік ціску застаўся арыгінальны, а даў 5% ціску ў-ы? і, вядома, аўтамабілі былі праблемы...
    на шчасце, усе атрымалася,вось толькі чаму? кажу табе,уважлівы да інтэрфейсу напружання,што і той іншы, але асабліва ўважлівыя да таго, што потым пакладзі пад машыну!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    4
    Добры дзень,---новы форум.... я хацеў бы рады, што я павінен забяспечыць, каб увайсці ў блок кіравання матацыкла....
    Матацыкл у пытанні ? BMW R1200gs 2009 года ,мяне не цікавіць карта, або змяніць параметры рухавіка, мяне цікавіць толькі магчымасць выдаліць шпіена "service" і прачытаць памылкі блока кіравання, які выяўляе . Дзякуй усім за дапамогу, што вы перададзіце мне....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    было б лепш, калі першы крокі з падзелу прэзентацыі і чытаць правілы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    4
    Sorry.......прадстаўлены і ложак з пастановай....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    Цот я хацеў бы купіць пеўнік v2, якое праграмнае забеспячэнне/апаратныя сродкі павінен прыняць??

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    певень v2 і hw і мае свой sw, то я не зусім разумею, што вы хочаце сказаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў darksoulbreaker Visualizza Messaggio
    Цот я хацеў бы купіць пеўнік v2, якое праграмнае забеспячэнне/апаратныя сродкі павінен прыняць??
    калі вы хочаце купіць певень для супастаўлення, вам трэба забеспячэнне права певень чытае і піша толькі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    я чытаў, што есць шмат розных тыпаў абсталявання, v50/51/52/53 як вы думаеце, на якой я павінен ставіць плюс? пакупкі?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    у онлайн краме форуму мы v48 блока цыліндраў, і гэта выдатна,калі вам трэба, вы можаце папрасіць info invindoci адзін *****.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    ок, выдатна.
    гадзіну х? я хацеў бы мець інфармацыю аб тым, як чытаць і пісаць,у сэнсе: я свяжу пеўнік да машыны, я чытаю файл, то x? трэба змяніць..***** і з якім праграмным забеспячэннем?
    c'? банк дадзеных, дзе можна знайсці арыгінальныя файлы з ecu? (я думаю, што цяпер я х сказаць, фігня), калі я іду ў sfacio аўтамабіляў і куплі ecu x мая машына, я магу, дайце нам доказы, а затым падключыце x тэст?

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •