прывітанне я хацеў бы савет для sostituzzione гэтых тармазных накладак на а4 ? можна толькі з дыягназам дзякуй
прывітанне я хацеў бы савет для sostituzzione гэтых тармазных накладак на а4 ? можна толькі з дыягназам дзякуй
прабачце, але я не зразумеў , што вам трэба, дыягназ мяняць таблеткі? мае аўтаматычны тормаз пры ўздыме ў гару ці спуску машына? якога года ?? мяне не будзе, не дэмантуюць, спасылкі таму, поршань, паварочваючы яго і адначасова штурхаючы яго , калі той " цягні толькі, не трапляе, таксама варта круціць па гадзіннікавай стрэлцы
ўвагу, што на некаторых мадэлях(не ўсіх), калі c'? індыкатар гарыць і замене пярэдніх мае патрэбу дыягностыку x зрабіць працэдуру, каб даць значэнне плунжер зачынены, а таўшчыня пня у адваротным выпадку індыкатар не сыходзіць, тыпу bmw..
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
калі і 3000 tdi толькі дыягностыка!!
Што такое заяц? Трус Abarth
cio? дыягназ сыходзяць таму поршнямі?
думаеце, я ведаю, што яны працуюць так, некаторыя новыя аўтамабілі, але да гэтага часу не ў мяне ? ніколі не здаралася.
вы ведаеце, калі autocom cell'мае гэтая функцыя?
трэба зрабіць перасоўванне поршня і замяніць таблеткі, то рэгуліроўка таўшчыні калі вы скончыце ўсе
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
такім чынам, c'? на autocom!
рэгулеўка таўшчыня, я думаю, гэта дзеянне электронікі эквівалентна таго, што механіка напампаваць riaccostare пасты на дыск, пасля замены, правільна?
Проста адна батарэя 9v, каб вярнуцца ў pistoncini.E ясна, што гэта і ў тым выпадку, калі ў вас дыягназ.