Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 59 41-50

Абмеркаванне: Карэкцыя Фарсунак

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Хлопцы, вам трэба віншаванне для тлумачэння super метады, якія вы даеце. Я ў майго невуцтва, я згодны на размову, што блок кіравання можа адаптаваць ін'екцыі, калі з'? інжэктар або два, і інш, якія не працуюць. ? дзякуючы гэтаму, што тое, Cione казалі, дыягназ можа даць нам адказы на некаторыя пытанні аб магчымай інжэктар, не працуе!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў прагрэс Visualizza Messaggio
    у залежнасці ад абарачэнняў рухавіка,педаль акселератара (для першых двух згаданых спытаеце сябе, таму што пасля такога-то колькасці абаротаў рухавіка, не можа яшчэ ацэньваць выпраўленне), ціск флейта,час ўпырску(мс паказвае і вылічае, колькі часу застаецца адкрытым інжэктар у працэсе ін'екцыі, каб цыліндр), тут, разумееце, час адкрыцця больш ціск флейта(у залежнасці ад ціску паказвае, як дызель ce на жалейцы, і, такім чынам, паколькі яно ўводзіць у стадыі ўпырску, названай у мс і г.д.
    я не буду спыняцца ў адваротным выпадку, працягвае пісаць так шмат
    ps тлумачэнне і трохі хатні, але і значна больш " тэхніка
    хлопцы, я s? што мы не разумеем,....я кажу цыліндраў рухавіка і,такім чынам, механічных частак, няма фарсунак....карыстальнік шайба,але я таксама чытаў і іншыя, якія кажуць што-то падобнае, сцвярджае, што калі c'? цыліндр або поршань, які не v? ecu даведаецца...нават калі ен інжэктараў дасканалымі.....таму мой пытанне ?:маючы дасканалы рухавік з 4 фарсунак дасканалым, што st? 1000 абаротаў у хвіліну ў хвіліну, і, маючы адзін рухавік на 1-2 або 4, поршні або цыліндры, што дзевятага яны ідуць, але з тымі ж 4 фарсункі дасканалым, што st? заўседы, ператвараючы 1000 аб / мін..ecu,які я памятаю, не ? істота, думаючы, прапануе ў сваей уласнай жыцця, магчыма, з тым бакалаўра ў галіне электронікі, але просты скрыначцы з p? волава,пластыка і крэмнія,як farebb? зразумець, на думку некаторых з вас якія-цыліндравы,паўтараю цыліндраў, такім чынам, механічных частак,не ідуць, а якія няма??? rispiegatemelo чаму? гэта мне ? усе новыя...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    параметр масы паветра гэта нічога не кажа вам? калі па параўнанні з дадзенымі дызель эбу разумее, на якой цыліндр ідзе ў ploblema

http://www.professionalchiptuning.ne...2355&noquote=1

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Вы на самой справе. У залежнасці ад колькасці? паветра, і тую на дызельнае паліва ў параўнанні безумоўна, вы можаце зразумець, што ? цыліндр не ідзе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я чытаю толькі цяпер alfetta80...між тым, я дзякую цябе, што зразумела дакладна, што вы кажаце...больш канкрэтна, што юніт? d-вымярэнне, мы гаворым..., хоць я павінен сказаць, што выступ мг і больш, звязана з перайсці vw tdi pd, а для common rail, лепш казаць аб мм кубічных..***** unue гэта выправіць, што ecu f? нават "чую" калі цыліндр больш ці менш сціск, мне здаецца, veeery дзіўныя...я думаю, што рухавік і яго адпаведных цыліндраў,адзін або больш, што яны, можа быць, нават цалкам захраснулі дэталі,пайшлі,macciulati,etc,etc...але ecu ведае, што для гэтага пераходнага нагрузкі рухавіка,абаротаў, і ўсе астатняе, заўседы ж справа? тнвд павінен даць...прамовы, карэкцыя па мне ? яшчэ адзін каліброўкі ecu f? у залежнасці ад кода ina фарсункі пытанне балансавання цыліндраў, так што рухавік самы рэгуляваць можна...і я чытала, што ec можа справіцца з гэтай каліброўкі канца, скажам,да столі 30% зносу фарсунак ў...усе астатняе па маім сціплым меркаванні son пагуляю на вецер....
    прывітанне манро не варта мяне дзякаваць, мне здаецца, мінімум, пасля ўсей дапамозе, якую ты мне даў!!!!!!
    але я пацвярджаю, калі табе сказалі, на common rail, мм кубічных.,а давайце вернемся на выпраўленне абсталявання,яно выраблена ад ecu у залежнасці ад датчыка абаротаў больш тэхнічна называецца кутняе паскарэнне махавік, калі вы падключыце асцылограф на датчык абаротаў вы notera ў стадыі выбуху, што сігнал значна павялічваць, а калі выбуху не адбываецца, сігнал ен застанецца нязменным-ці, што экю accorgera " асечка або страты хітоў і тут выходзіць на выпраўленне вось чаму я кажу вам, што вы можаце мець інжэктар ў выдатным стане, але, магчыма, слабое сціск можа быць, каб поршань бялізны ці incrippato і г.д. і да т.п. эбу не ведае, што і здарылася, але ведаю толькі, што ў той цыліндр сігналу і пастаяннай і не адбываецца паскарэнне кутняе затым спрабуе conpensare будзе aumentanto расходу дызельнага паліва ў той цыліндр...", ці, напрыклад, уласны поспех на мінулым тыдні на mercedes 320 cdi, як мінімум, усе было ок, а accellerando не хапала цыліндру ,бачачы выпраўленне абсталявання ў дыягназ, як мінімум, вы заўважалі, што цыліндры былі ўсе бліжэй да нуля, у той час як accellerando заўважалі, што выпраўленне чацвертага цыліндру сліны рэзка ў +5,00 мм кубічных, г.зн. на максімальны выпраўленне,у гэтым выпадку accellerando расход дызельнага паліва не было, проста з-за інжэктара, захапілі і ecu, ведаючы, што ў той цыліндр што-то не так шукаў conpensare максімум.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfetta80 Visualizza Messaggio
    прывітанне манро не варта мяне дзякаваць, мне здаецца, мінімум, пасля ўсей дапамозе, якую ты мне даў!!!!!!
    але я пацвярджаю, калі табе сказалі, на common rail, мм кубічных.,а давайце вернемся на выпраўленне абсталявання,яно выраблена ад ecu у залежнасці ад датчыка абаротаў больш тэхнічна называецца кутняе паскарэнне махавік, калі вы падключыце асцылограф на датчык абаротаў вы notera ў стадыі выбуху, што сігнал значна павялічваць, а калі выбуху не адбываецца, сігнал ен застанецца нязменным-ці, што экю accorgera " асечка або страты хітоў і тут выходзіць на выпраўленне вось чаму я кажу вам, што вы можаце мець інжэктар ў выдатным стане, але, магчыма, слабое сціск можа быць, каб поршань бялізны ці incrippato і г.д. і да т.п. эбу не ведае, што і здарылася, але ведаю толькі, што ў той цыліндр сігналу і пастаяннай і не адбываецца паскарэнне кутняе затым спрабуе conpensare будзе aumentanto расходу дызельнага паліва ў той цыліндр...", ці, напрыклад, уласны поспех на мінулым тыдні на mercedes 320 cdi, як мінімум, усе было ок, а accellerando не хапала цыліндру ,бачачы выпраўленне абсталявання ў дыягназ, як мінімум, вы заўважалі, што цыліндры былі ўсе бліжэй да нуля, у той час як accellerando заўважалі, што выпраўленне чацвертага цыліндру сліны рэзка ў +5,00 мм кубічных, г.зн. на максімальны выпраўленне,у гэтым выпадку accellerando расход дызельнага паліва не было, проста з-за інжэктара, захапілі і ecu, ведаючы, што ў той цыліндр што-то не так шукаў conpensare максімум.....
    брависсимо добрае тлумачэнне вы таксама паглыбленае тлумачэнне адносна датчык частаты кручэння

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    хлопцы, але выпраўлення ідуць праверыць халодная ці гарачая??есць занадта шмат супярэчлівых меркаванняў!!я халодная я 2iniettore, якая ліквідуе да +2.74 і 4 фарсункі кампенсуе, робячы -2.02,але як грэюць p? усе падае ў сярэднім!!я, аднак, усе сімптомы фарсунак ko..вібрацыя,холад,вылет доўгія,fumosit?..!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    Ніякай савет?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не richiamatemi.. але я хачу сказаць, што мой досвед на 147 1,9 150cv майго прыдуманы,
    на практыцы машына ў холаду заводзіўся ўсю прыладзе адрозніваецца ад рэальнага і galoppava ад страху,
    я сказаў яму, portarmela і таго, каб адрамантаваць фарсункі, таму, што? воск для карэкцыі, якія вар'іраваліся ад -7 да +7..
    semi auto новая з 70,000 для таго, каб лічыць, але, вядома ж, у двайны..
    аднак, тут, па чутках, гэтак жа, баюся, і пахла ад смерці..
    у нядзелю ўсе, узяў EGR карта, паверце мне, карэкцыя -1,+1 рухавік уваскрос, і лінейны..
    вам слова..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    у tdi c? працэдуры, якія неабходна выканаць для пераналадкі фарсунак....кажучы проста...вы якія рэгулююць механізмы фарсунак...прыносіць аліўкавы распредвалов ў вмт ў багажным ўсім, пакуль не адчуеце канца без намаганні і адкруціць, каб 270gradi, калі я правільна памятаю (tdi 130o150).

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •