Першапачаткова Напісаў
alfetta80
прывітанне манро не варта мяне дзякаваць, мне здаецца, мінімум, пасля ўсей дапамозе, якую ты мне даў!!!!!!
але я пацвярджаю, калі табе сказалі, на common rail, мм кубічных.,а давайце вернемся на выпраўленне абсталявання,яно выраблена ад ecu у залежнасці ад датчыка абаротаў больш тэхнічна называецца кутняе паскарэнне махавік, калі вы падключыце асцылограф на датчык абаротаў вы notera ў стадыі выбуху, што сігнал значна павялічваць, а калі выбуху не адбываецца, сігнал ен застанецца нязменным-ці, што экю accorgera " асечка або страты хітоў і тут выходзіць на выпраўленне вось чаму я кажу вам, што вы можаце мець інжэктар ў выдатным стане, але, магчыма, слабое сціск можа быць, каб поршань бялізны ці incrippato і г.д. і да т.п. эбу не ведае, што і здарылася, але ведаю толькі, што ў той цыліндр сігналу і пастаяннай і не адбываецца паскарэнне кутняе затым спрабуе conpensare будзе aumentanto расходу дызельнага паліва ў той цыліндр...", ці, напрыклад, уласны поспех на мінулым тыдні на mercedes 320 cdi, як мінімум, усе было ок, а accellerando не хапала цыліндру ,бачачы выпраўленне абсталявання ў дыягназ, як мінімум, вы заўважалі, што цыліндры былі ўсе бліжэй да нуля, у той час як accellerando заўважалі, што выпраўленне чацвертага цыліндру сліны рэзка ў +5,00 мм кубічных, г.зн. на максімальны выпраўленне,у гэтым выпадку accellerando расход дызельнага паліва не было, проста з-за інжэктара, захапілі і ecu, ведаючы, што ў той цыліндр што-то не так шукаў conpensare максімум.....