be, відавочна, на тых, перайсці bdm
паміж зняць эбу,адкрыць яе і прачытаць,зноў закрыць і сабраць яго, калі яны ідуць у любым выпадку гэтыя 30 хвілін і больш...
а я паўтараю,кожнага ? ****** зрабіць так, як хоча,прашу прабачэння, што выклікала бескарысныя спрэчкі![]()
Тое, што я падняў машыну на мосце сення, што я знайшоў крыху часу, і машына аднаўляе ўвесь час...
Пасля гэтага DPF ? апусцелі цалкам, датчыкі ціску звязаныя, як датчык тэмпературы....і есць банкі!!!!
Я б думаць, што сапраўды яны знялі індыкатар recovery!!!!!
Але, магчыма, калі я яго пішу, рызыка таго, што вы incasini што-то, відаць, што ўжо? вы, я ведаю, весела, добра, добра на электраабсталяванне?
я б не хацеў, што яны знялі лямпачку за карціну...
а па-мойму вы падключыце яго спакойна, асабліва калі ў эбу ? арыгінал
нават калі там і шпіен у дыягностыцы мець зносіны памылка
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ад ecu памылкі зрабіце sfappatura і далей....
ідэальна было б пакласці трубку прама.... апусцелі стварае патокі нелінейныя ў выхлопную...
Паглядзіце на мяне і адбылося, што некалькі падобны!!! Я праверыў усе, і больш быў nastra карціну!!! Паглядзець, што ў галаве!!! Якасць, якое яму зрабілі, плаціць за файл defappato ен цябе!!!!
Файл ? першапачаткова, паспрабуйце ўключыць запальванне і паглядзець, калі гарыць кантрольная лямпа рухавіка...калі ен не ўключаецца ? была падрабіць.