Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 46 31-40

Абмеркаванне: Думку Карта Croma

Прагляду " Гібрыд"

gevin
    Guest
    Памер, педалі, rail? Boh?без рубрыкі, музыка навучанне, магчыма, онлайн.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў gevin Visualizza Messaggio
    Памер, педалі, rail? Boh?без рубрыкі, музыка навучанне, магчыма, онлайн.
    вось табе:

http://www.professionalchiptuning.ne...o-Files-Online
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

gevin
    Guest
    Хлопцы, выбачайце, але калі перанос значэння, змяненне карты ў арыгінальныя з дапамогай titanium выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf застаюцца або іх губляю? У гэты момант убачыў, што карту мне ? было зроблена ciofeca мне дастаткова падтрымліваць выключэння. Павінен быць пераназначаны ў любым выпадку, каб гэта змяніць ці гэта нармальна нават ori-egr dpf? Прывітанне!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў gevin Visualizza Messaggio
    Хлопцы, выбачайце, але калі перанос значэння, змяненне карты ў арыгінальныя з дапамогай titanium выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf застаюцца або іх губляю? У гэты момант убачыў, што карту мне ? было зроблена ciofeca мне дастаткова падтрымліваць выключэння. Павінен быць пераназначаны ў любым выпадку, каб гэта змяніць ці гэта нармальна нават ori-egr dpf? Прывітанне!
    калі вы чакаеце трохі і ўдзел, вы атрымаеце privileggi x спампаваць, з той, які вы рэдагавалі, хлопцы не даюць з імі робіш, а ? вядома, лепш, чым файл.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

gevin
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    калі вы чакаеце трохі і ўдзел, вы атрымаеце privileggi x спампаваць, з той, які вы рэдагавалі, хлопцы не даюць з імі робіш, а ? вядома, лепш, чым файл.
    Праблема ? прыняць удзел ўбачыў, што я неспрактыкаваны, і я не маю кваліфікацыі, каб даваць парады :-))

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    вы ўбачыце, што паступова вам атрымаецца,для гэтага трэба толькі p? цярпення
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

gevin
    Guest
    Прывітанне ўсім я узлом на мой файл, каб убачыць, калі я зразумеў, што-то. Хто-то пу? паглядзіце на файл, каб убачыць, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог і Dpf, былі выключаны; я выкарыстаў праграмнае забеспячэнне, але я хацеў бы зразумець больш? на якія пункты ен працаваў, і калі ен працуе, каб навучыцца, а затым выканаеце ўручную. Такі файл, калі напісана cos? com'? праблемы машыны: індыкатары, закліноўвання. Дзякуй

gevin
    Guest
    Ніхто не спыняўся на хвіліну, каб адказаць? Дабрашчасныя вы, што вы працуеце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    EGR выключана правільна. Для астатніх я не бачу ніякай іншай мод на файл.

gevin
    Guest
    Дзякуй, то Fap я не выключаны?

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •