колькі раз??? ніколі не чуў...
колькі раз??? ніколі не чуў...
лепш пакінуць яго страціць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
mazda6 стрыечны брат маей жонкі, чацвер непрыемнасцяў з fap спыняецца ў майстэрні, у весцы, недалека ад палерма,механік, прыгожы адтуліну ў фап, машыне ў recover 70 км у гадзіну, механік у гэты момант не ведае, што рыбы, у які бок павярнуць, сення раніцай пытаецца мае меркаванне, і, магчыма, мае ўмяшанне, як я называю, мой сябар, палерма, якая будуе эмулятары fap купіць, і кажа мне, што з fap на фота не працуе, як я магу яму дапамагчы? гэта ? звярнуўся да каму-то на форуме, улічваючы, што ў мяне не так шмат вопыту на denso
для пачатку вы можаце выдаліць усе няспраўнасці і прачытаць зыходны файл без памылак
тады давайце паглядзім, калі хто-то не можа? дапамагчы вам, форум прапануе паслугі files онлайн, можа быць, адміністратар мог выдаліць fap на карце, што mazda6
Некаторыя чытаюць з k tag іншыя, нават з kess v2 да цяперашняга часу паглядзець subaru impreza 150Cv Ecu Denso Dt
зразумеў, што mazda6 стрыечны брат маей жонкі:
механік, які аб'яднаў катастрофы на fap ? павышаецца столькі, так? вы ? чуў за адключыла блок кіравання і адпраўлены ў правінцыі рыма, прыбыў эбу па яго словах зменена, але mazda6 праз некалькі км зноў у recovery, затым вернецца на пасаду стрыечны брат..але ты не можаш зрабіць нічога, дакладна..кажа мне, як я ўжо сказаў, я ніколі не меў esperiende станоўчыя на mazda6, але ў гэты момант, так? вы не ліквідавала праблему, я папрасіў майго сябра, які робіць гэта x прафесію proggettare сімулятар fap, чацвер сімулятар гатовы, кладзем каталізатар дзвесце вочак з невялікімі зменамі, мы ўсе з афіцыйным дыягназам ford праверкі, здаецца, працуе...у дадзены момант mazda мае шлях каля 700 км вы терр? у курсе вы ніколі не ведаеце,...ен забыўся зменены файл у рыме ? быў прыцягнуты да суду, з ******* так што, магчыма, яшчэ х гэтыя машыны есць праблемы
я зрабіў defappare адзін mazda5 2.0d ад 143cv і mazda6 ад 140cv заўседы 2.0d
відавочна, што файл не, я зрабіў іх я,я купіў яе вельмі даўно, яшчэ да нараджэння гэтага форума
перад загрузкай sw зменены, неабходна ачысціць ****llo попелу, і скінуць алей
каб цяпер аўтамабілі не даюць, не праблема, mazda5 ўжо прайшла-й? 2000 км, mazda6 не s?
вельмі добра,што вы ведаеце, былі зробленыя з ******* або што?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]