Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 79

Абмеркаванне: Зварных сажалка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184

Зварных сажалка

Прывітанне ўсім,я хачу адкрыць гэтую новую тэму, дзе можам падзяліцца нашым вопытам у зварных сажалка*****incio я з (макаронныя вырабы)для зваркі, які я выкарыстоўваю, і я вельмі задаволены. Гэта сумесь Хларыду амонія (NH4Cl) і гліцэрына.2 прадукты, якія вы знойдзеце ў любой аптэцы .Вы сумесь + - 5/1, дзе 5 частка гліцэрыны, 1 частка Хларыду амонія.Служыць для ачысткі паверхняў, якія saldiamo і ў той жа час паніжае тэмпературу для паяння.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Я для ачысткі выкарыстоўваю шкіпінар. Што тычыцца флюсу, выкарыстоўваю крэм AMTECH, выдатнае. Вельмі мае таксама добрае якасць? welder.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    а я пасля ачысткі с. не выкарыстоўваю нічога, чаму? у першую чаргу я разумею, выкарыстоўваць усе ste дзярмо,то я аддаю перавагу купіць сажалка прыватнасці ? і дагавора не трэба цеста для зваркі і так не пакідаю, нават не residui.........а калі мы гаворым зварных швоў гарачым паветрам для mcu, то выкарыстанне флюсу,для flash усе залежыць ад абставінаў, калі я магу я пазбягаю залежыць ад кампанентаў, якія знаходзяцца вакол flash
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Я кажу пра ў diy прадукт, і я ўпэўнены, што ніхто на форуме яго ніколі не выкарыстоўваў, такім чынам, трэба паспрабаваць, каб credere.Lo выкарыстоўваць мае сябры, і цяпер, калі яны ў канчатковым выніку прыходзяць да мяне і спытаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Вы пекіна? што пасля зваркі, не можаце-й? у скалах сажалка? Я гэта часта здараецца, становіцца непразрыстым, і мне цяжка гэта зрабіць riscogliere.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Я выкарыстоўваю флюсу stagnosald, то ў мяне есць добры запас сажалка old-style свінцу (40/60), што, на жаль, цяпер не прадаюць больш? з-за новых прадуктаў Lead-Бясплатна!!! Праблема паст тыпу маей, ? што калі putacaso ў грэйт ў неналежным месцы гэтай пячэ, рызыкуючы зрабіць што-то!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    не вельмі добрая якасць!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Вы пекіна? што пасля зваркі, не можаце-й? у скалах сажалка? Я гэта часта здараецца, становіцца непразрыстым, і мне цяжка гэта зрабіць riscogliere.
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне, хлопцы,curiosit? які сажалка, якія выкарыстоўваюцца маю на ўвазе якасць? добра, калі можна мець некалькі спасылак, нават у лічку!! дзякуй
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    здаецца, што становішся жалеза! але як ? можна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    сумесь Хларыду амонія (NH4Cl) і гліцэрына-гэта і медыцына, каб ваш problema.leggi 1 пасаду.

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •