перайсці на пошук у верхнім правым куце і калі ласка, увядзіце тое, што вам трэба ведаць, можа быць, выкарыстоўвае словы.. напрыклад: адмова сістэмы рэцыркуляцыі ог
а ў сістэмы рэцыркуляцыі ог ? быў зачынены належным чынам, і нават фап пу? ісці.(? была выкарыстана больш старая версія вядомай праграмы, якая выдаляе яго).
між тым факты зніжэння авансаў і паспрабаваць.. затым змяняць паступова вы самі, і вы зразумееце, што есць? што не ідзе'
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Дзякуй, вы былі вельмі добрыя: на дадзены момант, то адсылаю загрузкі; мой сябар, у любым выпадку не прасіць? нічога, не ? выгляд, што прымае парады ад аднаго неспрактыкаванага, як і я; з серыі я раблю, і я ўсе ведаю. Гэта сапраўды складана ў гэтым свеце, я ведаю, што я нічога не задумваю-проста: па-сапраўднаму я не магу зразумець, з чаго пачаць, каб працаваць на картах. На дадзены момант я змог толькі з mpps прачытаць і захаваць карту![]()
З якой-небудзь праграме, мне працаваць на той жа карце змяніць і знізіць авансавыя плацяжы, я, як вы кажаце, ці я павінен дзяліць ад арыгінала? Ты зрабіў на курсы, каб зразумець і вар'іраваць гэтыя параметры, ці вы самавук? На сення я скончыў pissing, яшчэ раз дзякуй.
вы таксама чаму? акрамя дасягненняў пу? ісці,сапраўды, я вам abbasserei авансы і ставіў арыгінальныя крывыя фільтраў дыму![]()
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
я асабіста зрабіў з курсаў, а астатняе ? увесь вопыт
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
я giocherello з ecu кожнага шмат!!!
як праграма для файлаў mod вы можаце выкарыстоўваць ecm 2001 года, якія можна легка знайсці ў сеткі.. можаце пашукаць на форуме вы знойдзеце ўсе, што вам трэба..
выбухнуць, таму што не ўсе сістэмы файл так загружае?![]()
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Мне дастаткова ведаць, што змяніць, улічваючы, што я толькі што (было ў крэдыт) у titanium. Нават калі я павінен зачыніць egr і fap і таму я і кропка****. Выберыце, калі ласка, добры даведнік, але я не магу спампаваць нічога. Ну што я хачу сказаць, рана ці позна растлумачыць? механізм.
я быў заінтрыгаваны, так? у мяне таксама адзін croma 150cv і я даў погляд на вашу працу,я заяўляю, што я не люблю наогул крытыкаваць працу іншых,але я хацеў умяшацца,я падтрымліваю ўсе, што казалі msport,парады, якія вы далі раней, з'яўляюцца правільнымі паспрабуйце паэксперыментаваць, і вы зразумееце, працы рэдагаваць карту адначасова cos? вы разумееце лепш..паглядзець, што ў гэтай машыны з невялікім ідзе даволі добра, і яны могуць зменшыць расход паліва, час...добрыя даследаванні.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
калі ласка, змясціце гэта,па крайняй меры, так супакойся
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
? на савеце rail msport не згодны,для мяне пу? ісці таксама добра, і так і com?,не ? так шмат, але нават не poco............для карту, каб прымусіць яго загрузіць, калі хочаце, займае мала
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ