Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 46 11-20

Абмеркаванне: Думку Карта Croma

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    добры прыклад!!!! перавышае нават мяне!!!
    дзякуй крыс XD але па крайняй меры так я зрабіў-й? добра, што ідэя ahahhaha
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    перайсці на пошук у верхнім правым куце і калі ласка, увядзіце тое, што вам трэба ведаць, можа быць, выкарыстоўвае словы.. напрыклад: адмова сістэмы рэцыркуляцыі ог
    а ў сістэмы рэцыркуляцыі ог ? быў зачынены належным чынам, і нават фап пу? ісці.(? была выкарыстана больш старая версія вядомай праграмы, якая выдаляе яго).
    між тым факты зніжэння авансаў і паспрабаваць.. затым змяняць паступова вы самі, і вы зразумееце, што есць? што не ідзе'
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

gevin
    Guest
    Дзякуй, вы былі вельмі добрыя: на дадзены момант, то адсылаю загрузкі; мой сябар, у любым выпадку не прасіць? нічога, не ? выгляд, што прымае парады ад аднаго неспрактыкаванага, як і я; з серыі я раблю, і я ўсе ведаю. Гэта сапраўды складана ў гэтым свеце, я ведаю, што я нічога не задумваю-проста: па-сапраўднаму я не магу зразумець, з чаго пачаць, каб працаваць на картах. На дадзены момант я змог толькі з mpps прачытаць і захаваць карту
    З якой-небудзь праграме, мне працаваць на той жа карце змяніць і знізіць авансавыя плацяжы, я, як вы кажаце, ці я павінен дзяліць ад арыгінала? Ты зрабіў на курсы, каб зразумець і вар'іраваць гэтыя параметры, ці вы самавук? На сення я скончыў pissing, яшчэ раз дзякуй.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    вы таксама чаму? акрамя дасягненняў пу? ісці,сапраўды, я вам abbasserei авансы і ставіў арыгінальныя крывыя фільтраў дыму
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    я асабіста зрабіў з курсаў, а астатняе ? увесь вопыт
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    я giocherello з ecu кожнага шмат!!!

як праграма для файлаў mod вы можаце выкарыстоўваць ecm 2001 года, якія можна легка знайсці ў сеткі.. можаце пашукаць на форуме вы знойдзеце ўсе, што вам трэба..

выбухнуць, таму што не ўсе сістэмы файл так загружае?
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

gevin
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    я giocherello з ecu кожнага шмат!!!

як праграма для файлаў mod вы можаце выкарыстоўваць ecm 2001 года, якія можна легка знайсці ў сеткі.. можаце пашукаць на форуме вы знойдзеце ўсе, што вам трэба..

выбухнуць, таму што не ўсе сістэмы файл так загружае?
    Мне дастаткова ведаць, што змяніць, улічваючы, што я толькі што (было ў крэдыт) у titanium. Нават калі я павінен зачыніць egr і fap і таму я і кропка****. Выберыце, калі ласка, добры даведнік, але я не магу спампаваць нічога. Ну што я хачу сказаць, рана ці позна растлумачыць? механізм.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    я быў заінтрыгаваны, так? у мяне таксама адзін croma 150cv і я даў погляд на вашу працу,я заяўляю, што я не люблю наогул крытыкаваць працу іншых,але я хацеў умяшацца,я падтрымліваю ўсе, што казалі msport,парады, якія вы далі раней, з'яўляюцца правільнымі паспрабуйце паэксперыментаваць, і вы зразумееце, працы рэдагаваць карту адначасова cos? вы разумееце лепш..паглядзець, што ў гэтай машыны з невялікім ідзе даволі добра, і яны могуць зменшыць расход паліва, час...добрыя даследаванні.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    калі ласка, змясціце гэта,па крайняй меры, так супакойся
    File Allegati Файл Ўкладання
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    ? на савеце rail msport не згодны,для мяне пу? ісці таксама добра, і так і com?,не ? так шмат, але нават не poco............для карту, каб прымусіць яго загрузіць, калі хочаце, займае мала
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •