Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 46

Абмеркаванне: Думку Карта Croma

gevin
    Guest

Думку Карта Croma

Добры дзень Майстра, адзін змяніў файл майго аўтамабіля, выключаючы egr+dfp і, змяніўшы карту.
    Я яшчэ не напісаў, эбу, чаму? я чакаю трубы, каб замяніць DPF, і я хацеў бы ваша меркаванне па гэтай нагоды.

Я заяўляю, што я да гэтага часу не разумею, трубкі, карты таму? прашу вас быць адкрытым і простыя думкі, пазбягаючы фармальнасцяў.
    Мне цікава даведацца, ці нармальна, калі ? зроблена ў доўг, і калі на самай справе аўтамабіль, яна палепшыць? у надзейнасці?, прадукцыйнасць і выдатак паліва.

Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    што сказаць... паспрабуйце...вядома, розніцу адчуеце..але ? браніравалі блытаніны інтэрпрэтаваць некаторыя pararmetri...
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

gevin
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    што сказаць... паспрабуйце...вядома, розніцу адчуеце..але ? браніравалі блытаніны інтэрпрэтаваць некаторыя pararmetri...
    У якім сэнсе, прабачце, я нешта даюць?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    доўгі час гэта egr,ціск ў магістралі высокага ціску і абмежавальнік ціску ў рампы для мяне гэта ўсе перарабляць,дадам, што перш, чым закрануць карты дзіўныя вы павінны зразумець, як працуюць гэтыя традыцыйныя і ведаць іх змяніць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    мы кажам, што ў апошні час я заўважыў, дэвіз " больш яна закранае і лепш ?"!!!
    не ? так што, калі вы хочаце адлюстраваць, націснуўшы толькі абмежавальнікі дызель-гэта выдатна, але вы павінны ведаць, дзе яны ўсе, у адваротным выпадку, калі гэта тычыцца толькі 2 не трэба нічога.. гэтак жа як і ў педаль і ў момант яе пераўтварэнні..калі максімальны ліміт, які вы хацелі б атрымаць 450 нм (гіпатэтычныя), а затым мяне тачка пераўтварэнні, каб надаць больш 100mm3, калі макс паступлення 90mm3 прыкладна ? рэч цалкам бессэнсоўна і бескарысна.
    пакінуўшы ў баку астатнія... а вы бачыце горш, вакол...
    Ps: 2,5 градусаў загадзя son крыху занадта шмат для дызельнага паліва далі..

gevin
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    мы кажам, што ў апошні час я заўважыў, дэвіз " больш яна закранае і лепш ?"!!!
    не ? так што, калі вы хочаце адлюстраваць, націснуўшы толькі абмежавальнікі дызель-гэта выдатна, але вы павінны ведаць, дзе яны ўсе, у адваротным выпадку, калі гэта тычыцца толькі 2 не трэба нічога.. гэтак жа як і ў педаль і ў момант яе пераўтварэнні..калі максімальны ліміт, які вы хацелі б атрымаць 450 нм (гіпатэтычныя), а затым мяне тачка пераўтварэнні, каб надаць больш 100mm3, калі макс паступлення 90mm3 прыкладна ? рэч цалкам бессэнсоўна і бескарысна.
    пакінуўшы ў баку астатнія... а вы бачыце горш, вакол...
    Ps: 2,5 градусаў загадзя son крыху занадта шмат для дызельнага паліва далі..
    На жаль, як я пішу вышэй, я не разумею нічога ў карты зрабіў мне сябар, assicurandomi добрую працу: што вы кажаце, мяне прапускае машына, калі я пастаўлю?
    Што такое пу? здарыцца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    скакаць не скача.. адзінае, што выклікае непакой, што abbasserei з'яўляюцца авансы...
    Хоць я магу табе гарантаваць, што калі вы пачынаеце працаваць на форуме вы знойдзеце шмат якаснага матэрыялу і ці зможаце вы зрабіць працу лепш.
    Я contatterei, хто зрабіў табе карту і спытаў бы, чаму ен змяніў гэтыя значэння і на які прынцып..тады, магчыма, іх напішыце, а есць весяліцца гэтыя шэрыя дні!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    я зірнуў на карту,я павінен сказаць, што зламаць, не ламаецца,што авансы, як кажа chris56 былі трохі высокімі для колькасці дызельнага паліва,але што сапраўды шакуе ? даеш дызель, з аднаго боку, а затым даць яму добры, чысты зрэз ў стральбе ўверх з картамі дыму зроблены ў той modo............і як даваць падчас паніжэння цукру, вады і цукру, а затым даць яму добры дозу інсуліну ў мус
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    я зірнуў на карту,я павінен сказаць, што зламаць, не ламаецца,што авансы, як кажа chris56 былі трохі высокімі для колькасці дызельнага паліва,але што сапраўды шакуе ? даеш дызель, з аднаго боку, а затым даць яму добры, чысты зрэз ў стральбе ўверх з картамі дыму зроблены ў той modo............і як даваць падчас паніжэння цукру, вады і цукру, а затым даць яму добры дозу інсуліну ў мус
    добры прыклад!!!! перавышае нават мяне!!!

gevin
    Guest
    На дадзены момант я ведаю, што ? лепш не ставіць зусім. Я па-ранейшаму працягваю не разумець адну рэч: браць арыгінальныя, якія параметры), каб змяніць для добрай карты? Дазвольце мне растлумачыць, вы не можаце? скапіяваць карту, добра зроблены і будзе змяняць толькі тыя параметры. Я прашу прабачэння, калі я незразумела, але я да гэтага часу вялікая блытаніна.
    Крыс вы можаце паказаць мне, як пост шукаць, напрыклад? але, па крайняй меры, fap і egr ен выключаны?
    Дзякуй і прабачце яшчэ раз, калі чакаць занадта шмат, і я нават не сколкава? спампаваць прыклады ў любым выпадку.

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •