Яшчэ, што < заўседы пытацца, як і " камбінаваныя муфты!!!
Яшчэ, што < заўседы пытацца, як і " камбінаваныя муфты!!!
А пра гэта, вы маеце рацыю, і я вам скажу' больш! Лепш, чым раней, а з-за check-up універсальны, правяраючы, ці есць памылкі ў эбу!!!!
І гэта-тое, чаму? я дыягназ ў цэлым! Э-э-э!
Лепш так!!! Загорнуты, але не ўсе, людзі з апраўданнем, карта пачынае выходзіць праблемы аўтамабіля, і, магчыма, таму ўскласці віну на тых, хто зрабіў карту!!!!
у гэтым выпадку, я б сказаў арыгінальная карта, я грошы і добры vfc
мне ? sucesso, што кліент патэлефанаваў мне пасля 6 месяцаў, чаму? ен быў вельмі лямпачкі, і лічыла, што віной адлюстраванне,яшчэ праз год ен пакінуў машыну ў мінус 20 градусаў, і, калі ен прыводзіць у рух ? гарыць на вуліцы пасля 300 метраў.(пасля таго, як вы ? зразумеў, што не паставіў дызельнае паліва зімовае)
пакуль такія рэчы здараюцца там вы пакладзеце яго на смех... прыемна будзе, калі вам вяртаюцца і кажуць вам, што вы ? маршрут турбіна з-за карту! :=)
На жаль, людзі будуць гуляць на гэтым!!! шарык, дызель!!! Я такіх абсурдных рэчаў, якія я раю заўседы кліентаў мець у doc!!! Упэўнены, што хто-то ўцякае!!!!
мне адзін сябар сказаў мне, што зламаўся турбіны пасля таго, як я зрабіў defap на 159,паколькі мне яму нават перапрызначэньне, але ў мяне не было часу, і, такім чынам, не я я б яшчэ дадаў ен лічыў таксама rimappatamolto дружна я і паслаў цябе, як заўседы аддадуць!!