я кажу толькі ад principiantissimo на гэтым полі. Па-мойму, пасля таго, што я мог зразумець, час ўпырску, павінны быць заретушированы. у маей a4 edc17? я не час ўпырску. Могуць быць названыя па-рознаму?
Спрыяльныя
Наадварот
У нерашучасці
я кажу толькі ад principiantissimo на гэтым полі. Па-мойму, пасля таго, што я мог зразумець, час ўпырску, павінны быць заретушированы. у маей a4 edc17? я не час ўпырску. Могуць быць названыя па-рознаму?
ах, вы, вы, вы... гэта значыць тыя, але называецца менавіта так. Атрымаў!
Затым ін'екцыі parzializzata = час ўпырску
Я за! у адваротным выпадку, карты што зрабіць?? час ўпырску і турба-карты для мяне галоўныя!
дазволю сабе ўставіць мае асабістае меркаванне, у дыскусіі; улічваючы, што фарсункі п'езаэлектрычныя, аднак, кампаненты, on off, і не маюць значэнне адкрыцця іголкі зменнай, каб павялічыць далекасць дызель, як казалі многія карыстальнікі, і вы можаце дзейнічаць толькі на час ўпырску і ціску ў рампы, так што калі inietto 70mm3 ў 2 us, і я адкрыта 2.2 us зразумела, ні iniettero больш, тое ж тычыцца і ціску ў магістралі rail, але не павінен перавышаць пэўнага парога, каб пазбегнуць staratura фарсунак і паломкі фарсунак, распыляльнікі, такім чынам, ад таго, што я зразумеў, паступова ў нас есць 2 шляху, каб павялічыць час, працуючы на абмежавальнікі дызельнага паліва, якія не прыведзены ў драйвер напрыклад на ecm titanium, і што, такім чынам, многіх пачаткоўцаў карыстальнікаў не ведаюць, уключаючы мяне, ці пайсці працаваць на час ўпырску на карту. я асабіста нават на маей машыне, не ведаючы карты абмежаванне дызель выступіў на часу ўпырску, чакаючы каля 2 градусаў ін'екцыі, каб даць вам час на 9%, бо я разлічваецца кутняя хуткасць кручэння, максімальная 4500 і termpo ўпырску, якая прадугледжвае, з aticipo 2 градусаў можна было стаяць ўнутры дыяпазону дэтанацыі з павелічэннем часу ўпырску складае больш за 9/10% цяпер не памятаю. сара падмануць эбу пайсці і змяніць час ўпырску паліва, а абмежавальнікі на дызельнае паліва, але калі вынік ? тая ж праблема, толькі бягучыя думкі, але факты, у рэшце рэшт, яны ідэнтычныя.
не ? эквівалент, таму што sballi карты абмежавальнікі), таксама будуць ашуканы нават тыя, якія адносяцца да кіравання antipattinamento. Калі потым аўтамабіль мантуе dpf або fap праблема ? іншы, г. зн. у працэсе рэгенерацыі машыны creder? выкарыстоўваць справы, але ў рэчаіснасці? будзе? ўводзяць pi?...
мама мая мяне вы баіцеся.... aiutooooo.... не разумею кувалдай... цяпер, пасля таго, што я чытаў, я баюся, што з маей карты ў працягу доўгага часу, вы starino фарсунак або будзе каштаваць, улічваючы, што мае менавіта п'езаэлектрычныя будучы а4 2008 года з edc17. вы мне паклалі баюся... амаль па-любому арыгінальная карта і здымаю толькі фап.
Ціхі фарсунак ад starati, каб занадта шмат ціску, павялічваючы час стварае эфект, супрацьлеглы, панізьце lanpressione quini ок, цяпер я xon больш, чым на 16% больш у 4000 абаротаў з aft разлічваецца з 17, зрабіўшы лік надаць 95mm3 дызельнага паліва contabdo, што базавая карта ne inietto 80 з на 15% больш, val значэнне больш або менш ? тое,
але як вы разлічыць усе есць?? табе аддаць маю карту зменена маглі б вы сказаць мне, як вы можаце палічыць усе, што есць??
А мне было цікава, ці будзе aumentanto ціск ва впускном rail, не і павышэння ціску да форсункам і, такім чынам, я мог бы strararli?