ні адзін прадукт творыць цуды,як сказаў giarras на іншую пасаду дапамагаюць, калі выкарыстоўваць яго з пэўнай частаце
ні адзін прадукт творыць цуды,як сказаў giarras на іншую пасаду дапамагаюць, калі выкарыстоўваць яго з пэўнай частаце
Практычна адзін.сказаў,у яго быў інжэктар, які spruzzava занадта Мазут ,pompista, што Ен зрабіў дыягностыку і даў яму гэтую дабаўку, а цяпер ? дзе-то год, што ен ціхі
вада лурда!![]()
Прывітанне прагрэсу,я потым вывезці curiosit?:ты на спрабаваў гэтай дабаўкі (TUNAP) або так жа, вы пішаце спам, каб атрымаць 80 масаж ?
Дарэчы, у той іншы пост, мы казалі пра тое, каб асадкі для ачысткі, впускной калектар і калі ў ложку добра, мае меркаванне, і што трэба зняць для чысткі пяро, зараз калі і яшчэ, і, перш чым казаць паведамляе вам прадукцыі TUNAP і вы ўбачыце, што вы памыляецеся
не спам, і я думаю, што яны робяць цуды, толькі таму, што " мы выкарыстоўваем прадукцыю ад цябе, згаданыя на некалькі гадоў, але, паверце мне, ніколі не бачылі вынікаў, (кампанія, дзе я працую і ўпарты, або мае даход у іх прадаць, але і іншая гісторыя), зрэшты, мы таксама лініі гэтай прафесійнай (на іх думку), то есць той, абсталяванне, мантаж на аб'екце, так і дызель, што бензін
[QUOTE=neo;31031]Прывітанне прагрэсу,я потым вывезці curiosit?:ты на спрабаваў гэтай дабаўкі (TUNAP) або так жа, вы пішаце спам, каб атрымаць 80 масаж ?
тады дазволь мне не пагадзіцца думкі, што і рэгіструецца пасля мяне, і прайшла парог ўжо трохі ..........
пацвярджаю, у поўнай меры значэння ў дыягностыцы, якія павінны мець фарсункі. Павінны быць блізкімі да нуля і ніколі і галоўнае станоўчы. Я таксама памятаю, і папраўце мяне, калі я памыляюся, што любая disallienamento ж пу? прывесці да вібрацыі, нават унутры салона, машына спыняецца. C'? хто кажа, што ў гэты момант ідзе змянілі то крыва, альбо ўсе 4. Вам ? нават сколкава? спробы выраўноўвання кранштэйна (cos? мне тлумачыў механік), але я не ведаю, калі ? праўда. Можа быць?
У мяне есць сумневы, але для вымярэння рэфлюкс, як я раблю? у дыягназ я магу вымераць значэнне толькі фарсункі, але не кіслотны.
прывітанне, калі для misaligned вы маеце на ўвазе выпраўленне па-за дыяпазону, іх лепш зняць іх і прыняць іх ад pompista. а калі dissallineati вы хочаце ўстаноўлены дрэнна, я вам скажу, што на common rail не можа быць, таму, што маюць месца і пяткі не рэгуляваныя, але мне было б цікава зразумець, што indende ваш механік
у той час як для рэфлюксу выкарыстоўваюць бюретки лабараторныя цягі вяртанне дызельнага паліва на инжекторах і зробіце сцякаць у бюретки і вы іх параўнанне ўсіх 4 фарсунак