Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-28-28 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    раблю дыягностыку на некаторых машынах нават тады, калі ? зачынены " 4% (і не працуе), а на іншых ад propriop 0%
    так ? толькі зрабіў карту або на самай справе застаецца адкрытым, трохі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    але раз працуе, каб выдаліць толькі клапан erg? або стварыць стыкуецца з dtc, як, калі, скажам, выдаленне dpf?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    130
    Citazione Першапачаткова Напісаў pitty Visualizza Messaggio
    але раз працуе, каб выдаліць толькі клапан erg? або стварыць стыкуецца з dtc, як, калі, скажам, выдаленне dpf?
    на edc 15 працуе практычна нічога! на edc 16 добра! на vag і fiat добра!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    Я думаю, заўседы лепш зачыніць, нават фізічна...дзе не прадугледжвае вялікую працу. У пазбяганне магчымых сістэмах. Я знятыя на fiat і alfa і трамбацыты, я паклаў.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    калі паміраюць або агрэгата клапан egr, машына робіць менш?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    наколькі я ведаю, калі клапан агрэгата машына робіць менш? я пакідаю рашэнне спецыялістам!

Што тычыцца раз, а клапан эрг, я зрабіў параўнанне з і без клапана эрг (total раз) з edc17 і я ? здавалася, што ен не зрабіў працу, стрыманы. Вы кажаце мне, што гэта нармальна для vag і fiat (audi, VW, seat, skoda, fiat, alfa, lancia?)
    Мая edc17 (audi a4) што тычыцца клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог я ? здавалася правільным, як зачыніў яго, іншая справа, а dpf, што не там я зразумеў, нічога тое, што ен зрабіў, нават пярко? я не магу прызнаць dpf у карту!

У edc5 так не робіць? але як ? можна? І як мы можам зрабіць іх? Ecusafe не трэба нічога, проста да таго, што я бачыў!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў gianobo Visualizza Messaggio
    Добрай раніцы ўсім, па-вашаму, пасля адключэння EGR на карту ? мэтазгодна зачыніць яго фізічна або няма?
    Калі ен адключаны ад карты павінен быць зачынены, але бачыў, што яна запаўняе смецця carboniosi не зачыняецца фізічна добра...будуць чыстыя і пераканайцеся ў адсутнасці цечы.
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Калі ен адключаны ад карты павінен быць зачынены, але бачыў, што яна запаўняе смецця carboniosi не зачыняецца фізічна добра...будуць чыстыя і пераканайцеся ў адсутнасці цечы.
    Вы сутыкнуліся абмеркаванне памерла больш за 2 гадоў таму.. а я ЗАЎСЕДЫ рэкамендую, фланец для сістэмы EGR, але зроблена так, а не кавалкі ferraccio паклаў іх так, каб..
    Я вы купляеце нержавеючай сталі, спецыяльна і кладуцца, як вышэй клапан, які пад рухавік так, каб цалкам ізаляваць трубаправоды.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •