не сказаў, што фарсункі, што робіць (гэта гіпотэза) +3 і адзін -3 усе яны, і два-адрамантаваць/замяніць адзін ідзе на выпраўленне іншага/
не сказаў, што фарсункі, што робіць (гэта гіпотэза) +3 і адзін -3 усе яны, і два-адрамантаваць/замяніць адзін ідзе на выпраўленне іншага/
прывітанне манро на выпраўленне фарсунак знаходзіцца дыягназу і, як ужо сказана, павінны быць яшчэ можна бліжэй да нуля, то гэта correzsione мы гаворым, аптымальнага блукае на ўсе чатыры цыліндру каля 0.30 0.50 мг/цыкл дызель....напрыклад, калі ў дыягназе знаходзіцца цыліндр 1 = -2,00 мг на цыліндр 3=+2,00 мг цыліндр, які ідзе не заўседы, то ў станоўчы, то ніколі не негатыў у практыцы рычаг цыліндру 1 для conpensare 3 цыліндр, а затым трэба вызначыць дзе няспраўнасць, калі і інжэктар або, напрыклад, дрэннае сціск на той цыліндр....
па мне, tunap і лепшы прадукт на рынку, і сапраўды робіць цуды .
ні адзін прадукт творыць цуды,як сказаў giarras на іншую пасаду дапамагаюць, калі выкарыстоўваць яго з пэўнай частаце
Практычна адзін.сказаў,у яго быў інжэктар, які spruzzava занадта Мазут ,pompista, што Ен зрабіў дыягностыку і даў яму гэтую дабаўку, а цяпер ? дзе-то год, што ен ціхі
вада лурда!![]()
Прывітанне прагрэсу,я потым вывезці curiosit?:ты на спрабаваў гэтай дабаўкі (TUNAP) або так жа, вы пішаце спам, каб атрымаць 80 масаж ?
Дарэчы, у той іншы пост, мы казалі пра тое, каб асадкі для ачысткі, впускной калектар і калі ў ложку добра, мае меркаванне, і што трэба зняць для чысткі пяро, зараз калі і яшчэ, і, перш чым казаць паведамляе вам прадукцыі TUNAP і вы ўбачыце, што вы памыляецеся
пацвярджаю, у поўнай меры значэння ў дыягностыцы, якія павінны мець фарсункі. Павінны быць блізкімі да нуля і ніколі і галоўнае станоўчы. Я таксама памятаю, і папраўце мяне, калі я памыляюся, што любая disallienamento ж пу? прывесці да вібрацыі, нават унутры салона, машына спыняецца. C'? хто кажа, што ў гэты момант ідзе змянілі то крыва, альбо ўсе 4. Вам ? нават сколкава? спробы выраўноўвання кранштэйна (cos? мне тлумачыў механік), але я не ведаю, калі ? праўда. Можа быць?
У мяне есць сумневы, але для вымярэння рэфлюкс, як я раблю? у дыягназ я магу вымераць значэнне толькі фарсункі, але не кіслотны.