так, вы маеце рацыю, я паспрабуйце некалькі без dpf з egr выключана, а монстры з часам, можа быць, каб справа атрымалася? зрабіць карту, годную спадзяюся
так, вы маеце рацыю, я паспрабуйце некалькі без dpf з egr выключана, а монстры з часам, можа быць, каб справа атрымалася? зрабіць карту, годную спадзяюся
? адзін edc16c35 або c31, чаму? з mpps я чытаў файл, усталяваўшы яго на c31 у той час як з powergate я чытаў, як c35, чаму? на c31, не ? прысутнічае ў спісе
карту ўпырску недалека дэталяў, 1500 аб / мін і meta-загрузіць карту, каб павялічыць, што праграмнае забеспячэнне вы карыстаецеся для адлюстравання?
Паглядзеў на рэйс карту недалека ўпырску, ціску ў рампы занадта шмат, некаторыя карты ідуць страў крычы не хапае 1 абмежавальнік крутоўнага моманту не хапае карты педаль, калі не памыляюся, і не зробленыя ўсе карты, turbo і абмежавальнікі!
выкарыстанне ecmtitanium 1.61, што карты трэба ўзяць арыгінальныя? абмежавальнікі я дакрануўся да іх, усе для турба не хапае яшчэ 2, карты, педалі якія?
капуста winols ? з іншай планеты! у любым выпадку дзякуй за дапамогу![]()
выбачайце, убачыў, што вы яшчэ не атрымалі доступ да ўкладанняў, як вы бачылі карту? вам быў высланы праз *****?
калі ж ен маліў бы карыстальнік мансардных захавання правілаў, таму што нават калі карыстальнік mavaila1972 здаецца вельмі правільным і карысным, таксама ен павінен чакаць 50 карысныя паведамленні,дзякуй за супрацоўніцтва.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
msport я прашу прабачэння за маю памылку, вы не ripeter?, mavaila ? быў ветлівы і папераджальны, і не мае недахопаў, ідэя ? матч ад мяне