Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 73

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    52
    Citazione Першапачаткова Напісаў Найтвинг Visualizza Messaggio
    Калі ў вас есць сотавы з Android і ELM 327 bluetooth, я рэкамендую крутоўны момант Pro (варта вельмі мала для службы ke таму €3,55 - калі cerki добра ў сеткі, то знаходзіцеся анке free) і дазваляе зрабіць прыгожы "p"? рэчаў, у дадатак да класічнай дыягностыкі кодаў памылак і скід.
    Дадзеная праграма ? таксама ў Рускую? Працуе з elm327 няма bluetooth праз usb-порт? дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася antonioantonio; 06-11-2012 ў 09:51

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Nightwing
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Калі вы зробіце пошук на Youtube крутоўны момант Pro, знаходзіцеся даволі р? відэа, і вы зробіце ўяўленне аб тым, што таму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Nightwing
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    У Крутоўны Момант Pro ? таксама ў італьянскім? мае зносіны kn да ELM 327, толькі ў bluetooth, і я не думаю, што плануецца funzionabento кн, usb, бачыў ke гэта зрабілі праграму для смартфона, планшэта і ўсе, ke і працуе пад кіраваннем Android.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    52
    Дзякуй Ім, што вельмі зручна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Sfrutto паток за саветам, уласцівыя SW, бясплатна або за плату, якая дазволіць мне зрабіць Log і дакладнай дыягностыкі з акцэнтам на апошніх BMW (2000 > ...). Што параіце? П? падумайце, Bavarian Technic? Хто-небудзь калі-небудзь спрабаваў з ELM 327?

Ці магу я адкрыць апытанне, тыпу "Vs любімае праграмнае Забеспячэнне з ELM327"? Я хацеў бы ведаць, якія магчымасці выбару розных карыстальнікаў і матывы.

Ps.
    Дзе я магу знайсці Спасылку, каб спампаваць Scan Tool? Ад таго, наколькі я разумею ? праграма Freeware.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Я scan tool 1.13, я ? выйшаў з кампакт-дыскаў elm327 bluetooth..
    Я не прапускаю ніколі не спрабаваў, мяне, калі вам цікавіць вас, робіць крок..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Я, шчыра кажучы, я яшчэ не знайшоў сапраўдным праграмнага забеспячэння, што асоба, дакладных дыягназаў і што гэта радавое.. Я зрабіў тысячу выпрабаванняў, але ў рэшце рэшт заўседы карыстаюся brain & b майстэрні..
    таксама крутоўны момант, працуе на p? усе машыны, але часам дзіўныя памылкі, або іх не заўважае.. напрыклад, на 156 jtd, што не выязджаў датчык частаты кручэння спалілі не даў мне нічога.. зрабіў дыягностыку з brain & b, я адзначыў памылку..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Ідэальна, accantono ідэя выкарыстоўваць ELM спосабам-й? паслядоўным!

Дзякуй усім за адказы !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    я выкарыстоўваю multiecuscan, і гэта выдатна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    я выкарыстоўваю *********** на транспартных сродках групы alfa, fiat і lancia, як soft generic замест яго або pcmscan або scan elm...touch scan, scantool, odb2 і інш у рэшце рэшт амаль усе роўныя...

Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •