Калі вы зробіце пошук на Youtube крутоўны момант Pro, знаходзіцеся даволі р? відэа, і вы зробіце ўяўленне аб тым, што таму![]()
У Крутоўны Момант Pro ? таксама ў італьянскім? мае зносіны kn да ELM 327, толькі ў bluetooth, і я не думаю, што плануецца funzionabento кн, usb, бачыў ke гэта зрабілі праграму для смартфона, планшэта і ўсе, ke і працуе пад кіраваннем Android.
Дзякуй Ім, што вельмі зручна.
Sfrutto паток за саветам, уласцівыя SW, бясплатна або за плату, якая дазволіць мне зрабіць Log і дакладнай дыягностыкі з акцэнтам на апошніх BMW (2000 > ...). Што параіце? П? падумайце, Bavarian Technic? Хто-небудзь калі-небудзь спрабаваў з ELM 327?
Ці магу я адкрыць апытанне, тыпу "Vs любімае праграмнае Забеспячэнне з ELM327"? Я хацеў бы ведаць, якія магчымасці выбару розных карыстальнікаў і матывы.
Ps.
Дзе я магу знайсці Спасылку, каб спампаваць Scan Tool? Ад таго, наколькі я разумею ? праграма Freeware.
Я scan tool 1.13, я ? выйшаў з кампакт-дыскаў elm327 bluetooth..
Я не прапускаю ніколі не спрабаваў, мяне, калі вам цікавіць вас, робіць крок..![]()
Я, шчыра кажучы, я яшчэ не знайшоў сапраўдным праграмнага забеспячэння, што асоба, дакладных дыягназаў і што гэта радавое.. Я зрабіў тысячу выпрабаванняў, але ў рэшце рэшт заўседы карыстаюся brain & b майстэрні..
таксама крутоўны момант, працуе на p? усе машыны, але часам дзіўныя памылкі, або іх не заўважае.. напрыклад, на 156 jtd, што не выязджаў датчык частаты кручэння спалілі не даў мне нічога.. зрабіў дыягностыку з brain & b, я адзначыў памылку..
Ідэальна, accantono ідэя выкарыстоўваць ELM спосабам-й? паслядоўным!
Дзякуй усім за адказы!
я выкарыстоўваю multiecuscan, і гэта выдатна
я выкарыстоўваю *********** на транспартных сродках групы alfa, fiat і lancia, як soft generic замест яго або pcmscan або scan elm...touch scan, scantool, odb2 і інш у рэшце рэшт амаль усе роўныя...