Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 34

Прагляду " Гібрыд"

garret
    Guest
    так, вы маеце рацыю, я паспрабуйце некалькі без dpf з egr выключана, а монстры з часам, можа быць, каб справа атрымалася? зрабіць карту, годную спадзяюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    так, вы маеце рацыю, я паспрабуйце некалькі без dpf з egr выключана, а монстры з часам, можа быць, каб справа атрымалася? зрабіць карту, годную спадзяюся
    летае нават з fap запэўніваю вас, што экю, а?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    карту ўпырску недалека дэталяў, 1500 аб / мін і meta-загрузіць карту, каб павялічыць, што праграмнае забеспячэнне вы карыстаецеся для адлюстравання?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Паглядзеў на рэйс карту недалека ўпырску, ціску ў рампы занадта шмат, некаторыя карты ідуць страў крычы не хапае 1 абмежавальнік крутоўнага моманту не хапае карты педаль, калі не памыляюся, і не зробленыя ўсе карты, turbo і абмежавальнікі!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў mavaila1972 Visualizza Messaggio
    Паглядзеў на рэйс карту недалека ўпырску, ціску ў рампы занадта шмат, некаторыя карты ідуць страў крычы не хапае 1 абмежавальнік крутоўнага моманту не хапае карты педаль, калі не памыляюся, і не зробленыя ўсе карты, turbo і абмежавальнікі!
    выбачайце, убачыў, што вы яшчэ не атрымалі доступ да ўкладанняў, як вы бачылі карту? вам быў высланы праз *****?
    калі ж ен маліў бы карыстальнік мансардных захавання правілаў, таму што нават калі карыстальнік mavaila1972 здаецца вельмі правільным і карысным, таксама ен павінен чакаць 50 карысныя паведамленні,дзякуй за супрацоўніцтва.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    выбачайце, убачыў, што вы яшчэ не атрымалі доступ да ўкладанняў, як вы бачылі карту? вам быў высланы праз *****?
    калі ж ен маліў бы карыстальнік мансардных захавання правілаў, таму што нават калі карыстальнік mavaila1972 здаецца вельмі правільным і карысным, таксама ен павінен чакаць 50 карысныя паведамленні,дзякуй за супрацоўніцтва.
    Прабачце, я проста хацеў быць карысным членам супольнасці аспекты 50 пастоў і толькі пасля задняй адрасы dellle карты чапаць, так што кожны можа веды на той тып ecu

garret
    Guest
    ? адзін edc16c35 або c31, чаму? з mpps я чытаў файл, усталяваўшы яго на c31 у той час як з powergate я чытаў, як c35, чаму? на c31, не ? прысутнічае ў спісе

garret
    Guest
    выкарыстанне ecmtitanium 1.61, што карты трэба ўзяць арыгінальныя? абмежавальнікі я дакрануўся да іх, усе для турба не хапае яшчэ 2, карты, педалі якія?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    выкарыстанне ecmtitanium 1.61, што карты трэба ўзяць арыгінальныя? абмежавальнікі я дакрануўся да іх, усе для турба не хапае яшчэ 2, карты, педалі якія?
    я выкарыстоўваю winols, як толькі я 10 мін вы замест адрасы ўсіх карт і не чапаць!

garret
    Guest
    капуста winols ? з іншай планеты! у любым выпадку дзякуй за дапамогу

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •