Cawadany вы павінны зразумець, што ўпэўненыя ў тым, defap ў майстэрні стаяць зусім трохі). і нават самі файлы не табе іх ніхто не дорыць, ды і наогул у шматлікіх майстэрняў адзінае, што мае сур'езнае ўзмацненне.
Таму з ім справіцца, калі хто ведае, як зрабіць цяжка даць тлумачэнні, чаму? тыя, info лічацца асабліва рэдкімі і былі аплачаны дарагой цаной!
Згодны цалкам,есць грошы, укладзеныя, як гаворыцца вешчуноў набытыя файл, а перайсці заўседы зарабіць, то прадавайце па меры вы ствараеце базу дадзеных, калі вы, здараецца, есць машыны з такім жа hw/sw, gi? c'? l у вас даступны і заробак той жа файл,але я рэкамендую забыцца раз і на mjet, што робіць беспарадак!!
http://www.professionalchiptuning.ne...o-Files-Online
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Бязмежжа не рабіць, калі вы паспрабуйце, максімум застаецца індыкатар гарыць...
Мне з гэтым справіцца? зрабіць файл з інтэрнэт-форуму. І мы карыстаемся магчымасцю, каб даць svegliatina у гэтым mjet!![]()
з кліентамі і заўседы лепш, чым не рабіць спробаў і дрэнныя лічбы...
але, акрамя таго, вы павінны ўзяць час, каб паспрабаваць яго, па крайняй меры, некалькі дзен, каб, як ен паводзіць сябе перад перадачай яго
індыкатар паказвае, праз тыдзень, як правіла,
Па мне, гэтыя аўтамабілі, якія рэгенеруюць з дапамогай ін'екцый дызельнага паліва ў фап, лепш не рызыкаваць.