Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 72

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535

Fiat 500 1.3 mjet 75cv выключэння EGR і defap

Прывітанне ўсім. Я павінен выключыць EGR і выдаліць FAP на Fiat 500 1.3 mjet 75 л.з. Што тычыцца EGR я зрабіў кіраваць ўручную, і я лічу гэта правільна. Што тычыцца defap замест гэтага я выкарыстаў Час. Прыкладаю зыходны файл адноўлены, і зменены файл. Давайце пагаворым!
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    c'? мала казаць...паспрабуйце
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    c'? мала казаць...паспрабуйце
    Вы кажаце? Не c'? рызыка дазволіць шкоду?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы на вока выбухае аўтамабіль
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    вы на вока выбухае аўтамабіль
    Мой быў сур'езны пытанне. Вы ведаеце, што гэты аўтамабіль аднаўляецца з ін'екцыі дызельнага паліва непасрэдна ў фап, тое c'? мала жартаваць.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    няма яго, я ўжо? сказаў, у іншы раз і паўтараю. Калі вы не ўпэўненыя, файлаў купіць файл ужо? факт тых, хто ведае, як зрабіць і вырашыць вашу праблему. Такім чынам, калі вы, здараецца, іншы машыне роўна ці ж ecu ў вас ужо? рашэнне-у наступны раз, проста, што ricopi змены

шмат файлаў, якія вы купляеце то перайдзіце на перапродаж па цане pi? высокі і, такім чынам, вы зарабляеце ў любым выпадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Я думаю, што абмяркоўваць іх разам так, каб вучыцца і развіваць форум. Капіяваць-ўставіць не вядзе нікуды. Тады, калі адзін ведае, і не хоча дзяліцца, не ? абавязаны, вядома.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Я думаю, што абмяркоўваць іх разам так, каб вучыцца і развіваць форум. Капіяваць-ўставіць не вядзе нікуды. Тады, калі адзін ведае, і не хоча дзяліцца, не ? абавязаны, вядома.
    калі вы кажаце, што на гэтым форуме вы не падзяляеце або, што я не падзяляю? што s?, вы на вуліцы прама звонку.
    я толькі кажу, што я там я правеў час навучання на рашэнне nofap, мне ніхто не дапамог ці правільны файл на форум, каша гатовая-у мяне ніколі не дату няма.
    і, калі я не мог у адзіночку я купіў файл, з тых, хто ведаў, што мне рабіць, і я гэты файл ужо? зрабіў

на мой погляд,як заўседы, блытае запал з працы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    калі вы кажаце, што на гэтым форуме вы не падзяляеце або, што я не падзяляю? што s?, вы на вуліцы прама звонку.
    я толькі кажу, што я там я правеў час навучання на рашэнне nofap, мне ніхто не дапамог ці правільны файл на форум, каша гатовая-у мяне ніколі не дату няма.
    і, калі я не мог у адзіночку я купіў файл, з тых, хто ведаў, што мне рабіць, і я гэты файл ужо? зрабіў

на мой погляд,як заўседы, блытае запал з працы
    Я не казаў пра пераказваюць, і я нават не сказаў, што цюй? вы не падзяляеце ці вы не падзяліцца.
    Я толькі адправіў на врі і мод, і я сказаў: давайце і гэта абмяркуем.... Я не спытаў, файлы не гатовы, быў толькі адзін спосаб спрачацца з тымі, хто гэтага хацелася. Tant'? праўда, што перш, чым я ўжо? звязаўся з сэрвісу файлы ў рэжыме on-line форум.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    дайце нам ведаць, як ідзе l машына з раз!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Я не казаў пра пераказваюць, і я нават не сказаў, што цюй? вы не падзяляеце ці вы не падзяліцца.
    Я толькі адправіў на врі і мод, і я сказаў: давайце і гэта абмяркуем.... Я не спытаў, файлы не гатовы, быў толькі адзін спосаб спрачацца з тымі, хто гэтага хацелася. Tant'? праўда, што перш, чым я ўжо? звязаўся з сэрвісу файлы ў рэжыме on-line форум.
    Што такое заяц? Трус Abarth

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •